در آستانه روز بصیرت(حماسه نُه دی)

 

تظاهرات ۹ دی ۱۳۸۸ با فراخوان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به ریاست احمد جنتی، در واکنش به اعتراضات به نتایج انتخابات ریاست جمهوری در تاسوعا و عاشورای ۱۳۸۸ که توسط گروهی «هتک حرمت» خوانده شد انجام گردید. ابتدا مقرر بود که راهپمایی در روز سه شنبه ۸ دی برگزار شود. به این منظور خبر در پیش بودن این راهپیمایی از آخرین ساعات ۷ دی توسط خبرگزاری‌های ایران مخابره شد؛ ولی این خبر در ساعات ابتدایی روز سه شنبه به فراخوان برای راهپیمایی در روز چهارشنبه تغییر کرد. به این ترتیب راهپیمایی در روز چهارشنبه ۹ دی ۱۳۸۸ در خیابان انقلاب تهران و در چند شهر دیگر برگزار شد.


سخنرانی در این راهپیمایی را
سید احمد علم الهدی عضو مجلس خبرگان رهبری از شهر مشهد و امام جمعه آن شهر بر عهده داشت. وی طی یک سخنرانی در این مراسم، ولایت فقیه را حاصل قطره قطره خون کسانی دانست که «با سینهٔ خشک جلوی گولهٔ داغ رفتند» و کسانی که به اصل ولایت فقیه توهین می‌کنند را «یک مشت بزغاله و گوساله» نامید.[۱] گزارش این راهپیمایی به طور زنده از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شد.[۲][۳]

 

 

ویژه نامه حماسه 9 دی/ فیلم/ همه وقایع فتنه ۸۸

نام این مستند «قطب‌نما»است که به موضوع فتنه ۸۸ و حماسه ۹ دی می‌پردازد.

خبرگزاری فارس: فیلم/ همه وقایع فتنه ۸۸

 

حوزه احزاب خبرگزاری فارس- ویژه‌نامه حماسه 9 دی: روزهاى سال، به طور طبیعى و به خودى خود همه مثل همند؛ این انسان‌ها هستند، این اراده‌‌‌‌‌ها و مجاهدتهاست که یک روزى را از میان روزهاى دیگر برمی‌کشد و آن را مشخص میکند، متمایز میکند، متفاوت میکند و مثل یک پرچمى نگه میدارد تا راهنماى دیگران باشد.

روز نهم دى هم از همین قبیل است؛ یعنى برخاسته از بصیرت است، از دشمن‌‌‌‌‌شناسى است، از وقت‌‌‌‌‌شناسى است، از حضور در عرصه‌ مجاهدانه است.

نهم دی 88، حادثه کوچکی نیست بلکه آن حرکت عظیم و ماندگار مردمی، شبیه حرکت بزرگ ملت در روزهای اول انقلاب است و باید تلاش شود در «سالگرد این حماسه»، حرف اصلی ملت ایران، یعنی حرکت در سایه دین و تحقق وعده‌های الهی تبیین شود. امام خامنه‌ای

9 دی در گذار از 8 ماه فتنه پیچیده‌، آخرین حلقه از اتفاقات تلخ و ناخوشایندی بود که با آفرینش آن، حلاوت پشتیبانی مردم از انقلاب‌شان ذائقه انقلاب اسلامی را شیرین کرد و از پی آن گرد و غبار 8 ماه آتش‌افروزی در خیابان‌ها و مساجد و پاره کردن عکس امام روح‌الله و شعارهای ضد فلسطینی و ضد مقاومت و آتش روزه‌خواری علنی و حمله به پایگاه بسیج و مردم بی‌دفاع و حمله به اموال عمومی و نهایتاً آتش جسارت به خیام ابا عبدالله در خیابان‌های تهران و عزاداران حسینی در هنگامه عزا و ماتم برای امام شهیدشان فرونشست و اینگونه نهم دی به تعبیر پیر انقلاب پرچم راهنمایی دیگران و روزی «متمایز» شد.

خبرگزاری فارس در پنجمین سالگرد حماسه 9 دی با انتشار ویژه‌نامه‌ای به بررسی ابعاد مختلف آفرینش حماسه 9 دی و چرایی مانایی آن در تاریخ انقلاب اسلامی پرداخته است.

این ویژه‌نامه شامل هفت بخش با عناوین («رهبرمعظم انقلاب»، «گفت‌وگو»، «گزارش»، «عکس و پوستر»، «اینفوگرافی»، «فیلم» ، «صوت») است.

انتهای پیام/

 

در آستانه روز بصیرت؛

چه وقایعی سیل خروشان مردم را به خیابان کشاند؟ / حماسه 9 دی چگونه شکل گرفت؟

 

رفتارها و ساختار شکنی‌هایی که در ایام فتنه 88 به‌وقوع پیوست، نهایتاً با حضور پرشور، غیرقابل وصف، غافلگیرکننده و اثرگذار مردم مسلمان ایران در یوم‌الله 9دی، موجبات شکست فتنه 88 را فراهم آورد.

به گزارش فرهنگ نیوز، سال 1388، سالی خاص در حیات شجره طیبه انقلاب اسلامی ایران بود. این یک واقعیت است که خروش مردمی و حضور دائمی و آگاهانه مردم در عرصه، خصوصیت منحصربه‌فرد انقلاب  ماست. این حضور یقیناً ناشی از احساس نزدیکی مردم با حکومت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و نشانه احساس مسئولیت آحاد امت ماست.

دقیقاً به همین دلیل است که روز 9دی در کلام رهبر معظم انقلاب، به شکلی خاص مورد اشاره قرار گرفته است. ایشان در روز 6 بهمن سال 88 یعنی کمتر از یک ماه پس از خلق حماسه 9دی می‌فرمایند:

«....همه بايد اين احساس مسئوليت را داشته باشيم. و من مى‌بينم كه اين احساس مسئوليت را داريم. اين را مردم كشور ثابت كردند، ثابت ميكنند؛ حالا يك نمونه‌ى واضحش همين 9 دى بود .....»(1)

چه روندی برای خلق این حماسه طی شد؟

اتفاقاتی زنجیروار از حدود یک سال قبل از 9دی سال1388 به‌وقوع پیوست که نهایتاً مردم ایران را قانع کرد که تنها با حضور در صحنه و اعلام آمادگی برای جانفشانی در حفاظت از حریم انقلاب است که می‌توانند مسئولیت خود را به انجام رسانند.

این روند را می‌توان به سه قسمت تقسیم کرد:

الف) رفتار بعضی چهره‌ها و جریانات شناخته‌شده در روزهای قبل از آغاز انتخابات دور دهم ریاست جمهوری.

ب) اتفاقاتی که در روزهای تبلیغات انتخاباتی و روز 22 خرداد تا 30 خرداد همان سال به‌وقوع پیوست.

ج) علنی شدن فتنه در ماه‌های بعد از برگزاری انتخابات.

الف) قبل از انتخابات سال 88

در ماه‌های قبل از انتخابات سال 1388، القای احتمال وقوع تقلب در انتخابات از سوی بعضی جریان‌های معاند جمهوری اسلامی ایران، یک استراتژی عمومی و قطعی محسوب می‌شد. رسانه‌هایی مانند بی‌بی‌سی‌فارسی و شبکه‌های خاص اجتماعی در اینترنت با کاربرد در هدایت عناصر خیابانی فتنه، با سرعت و گاه عجله، تکمیل و راه‌اندازی شد.

در همین راستا بود که بعضی نامزدهای مسأله‌دار، با اعلام آنکه می‌خواهند رأساً از انتخابات و رأی‌های مردم صیانت کنند!!! اقدام مضحک و فراقانونی تشکیل کمیته‌ای مجعول را رقم زدند که وظیفه ایجاد شک و تردید در سلامت برگزاری انتخابات را بر عهده داشت. نکته جالب اما این بود که این دو فتنه‌گر، ماه‌ها قبل از برگزاری انتخابات، توانسته بودند تقلب را کشف کنند!!!

اینگونه بود که نمایندگان میرحسین موسوی و مهدی کروبی دو نفر از نامزدهای انتخابات دهم ریاست جمهوری به دنبال جلسه مشترکی که در ششم فروردین 88 داشتند برای تشکیل کمیته صیانت از آرا به توافق رسیدند و سید علی اکبر محتشمی پور از ستاد مهندس موسوی و مرتضی الویری از ستاد مهدی کروبی به عنوان رؤسای کمیته‌های صیانت از آرا انتخاب شدند.(2)

سخنان برخی افراد از جمله ‌هاشمی رفسنجانی در سال 1387 در خصوص تردید در سلامت انتخابات و احتمال تقلب در آن، زمینه خو گرفتن افکار عمومی با موضوع تقلب در انتخابات را فراهم می‌ساخت.

وی که در جمع اعضای شورای مرکزی خدمتگزاران‌سازندگی و نیز اعضای‌سازمان اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد منطقه 9 سخن می‌گفت، با تأکید دوباره بر لزوم سلامت انتخابات، خطاب به ناظران و مسئولان برگزارکننده انتخابات گفت: «اگر ناظران و مسئولان برگزاری انتخابات رأی مردم را ضایع کنند و اعلام قیمومت کنند و نگذارند آنچه مردم می‌خواهند اعلام شود، این کار خیانت و مستوجب عذاب الهی است.»

هاشمی افزود: «حتی اگر بر اساس مصلحت برخی بگویند این فرد نباید انتخاب شود، اشتباه است و منتهی به استبداد می‌شود و این اتفاق شومی خواهد بود.»(3)

* رهبر معظم انقلاب در پاسخ به این رفتارها، در نوروز سال 88 و در جوار صحن مطهر امام رضا‌(علیه‌السلام) فرمودند:

«انتخابات به فضل الهى و به حول و قوه‌ى الهى انتخابات سالمى است. من مى‌بينم بعضى‌ها در انتخاباتى كه دو سه ماه ديگر انجام خواهد گرفت، از حالا شروع كرده‌اند به خدشه كردن. اين چه منطقى است؟ اين چه فكرى است؟ اين چه انصافى است؟ اين همه انتخابات در طول اين سى سال انجام گرفته است - در حدود سى انتخابات - مسئولان وقت در هر دوره‌اى رسماً متعهد شده‌اند و صحت انتخابات را تضمين كرده‌اند، و انتخابات صحيح بوده است؛ چرا بيخود خدشه ميكنند، مردم را متزلزل ميكنند، ترديد ايجاد ميكنند؟ كه البته در ذهن مردم عزيز ما با اين حرفها ترديد ايجاد نخواهد شد.

 من به مسئولين انتخابات هم سفارش و تأكيد ميكنم؛ به طور حتم بايستى انتخابات را جورى برگزار كنند كه پرشور باشد؛ دست همه‌ى نامزدها باز باشد؛ مردم آزادانه بتوانند انتخاب كنند و انتخابات، سالم و با امانت كامل ان‌شاءاللَّه انجام بگيرد و انجام خواهد گرفت.»(4)

ب) هنگام انتخابات

مجموعه رفتارهای ساختارشکنانه در حین انتخابات از سوی نامزدهای خاص، سبب شد تا مردم نسبت به اتفاقات جاری در عرصه جبهه فتنه، حساس شوند.

استفاده از روش‌های جنجالی در انتخابات مانند تجمع در میادین و اخلال در روند کسب‌وکار مردم و عبور و مرور شهروندان، استفاده از شعارهای اهانت‌آمیز، توهین به دولت نهم و حامیان آن که عموماً از طبقه مستضعف بودند، همراهی رسانه‌های بیگانه در رفتارهای تندروانه بعضی چهره‌های شناخته شده و تأکید بر وقوع تقلب در انتخاباتی که هنوز برگزار نشده بود، همه و همه سبب شد تا مردم نسبت به وقوع فتنه‌ای جدید، حساس‌تر شوند.

به موارد فوق می‌توان افراط‌ها و تفریط‌های عناصر تندرو را نیز اضافه کرد.

افراط و زیاده‌روی در حمایت بعضی سیاسیون از میرحسین موسوی در انتخابات آنقدر شدت گرفته بود که شعار: «رأی ما یک کلام، موسوی علیه‌السلام» از سوی آنها سر داده می‌شد که البته چندان مورد توجه حامیان موسوی قرار نگرفت اما حساسیت‌های مردمی را نسبت به ادامه این رفتارهای ساختارشکنانه نیز برانگیخت.

در این میان مناظره‌های تلویزیونی که با تندروی موسوی کروبی و حتی احمدی‌نژاد به‌عنوان رییس‌جمهور وقت همراه شد و البته مورد عتاب رهبر معظم انقلاب نیز قرار گرفت، موجب شد تا زنگ خطر وقوع یک حادثه مهم به صدا در بیاید.(5)

نهایتاً نیز نامه معروف هاشمی رفسنجانی به رهبر معظم انقلاب که سراسر تهدید و عاری از رعایت هرگونه نکته اخلاقی بود، آخرین چراغ سبز برای وقوع اغتشاش‌ها را روشن کرد. شاهد این امر نیز بیانات «عفت مرعشی» همسر «هاشمی» است که در روز رأ‌گیری، رسماً حامیان یک کاندیدای خاص را به اغتشاش خیابانی دعوت کرد!!!

ج) بعد از انتخابات

پرونده جرایم فتنه‌گران در ایام پس از انتخابات سال 1388، چنان سنگین است که پرداختن به آن نیازمند زمانی بسیار طولانی و مباحثی چند لایه و عمیق خواهد بود. از این رو تنها می‌تواند به‌صورت فهرست‌وار، بخشی از رفتارهای فتنه‌گران را در این برهه خاص مورد اشاره قرار داد.

1)  سخنرانی موسوی در روز انتخابات و در محل حزه رأی‌گیری و ادعای پیروزی در انتخابات، قبل از پایان رأی‌گیری و شمارش آرا!

2)  تجمع در مقابل وزارت کشور، ایجاد اغتشاش، صدمه زدن به اموال عمومی، آتش زدن اتوبوس‌ها، ایجاد درگیری با نیروی انتظامی و موارد مشابه دیگر، در ساعاتی که هنوز نتیجه رسمی انتخابات اعلام نشده بود.

3)  تجمعات غیرقانونی در روزهای پس از انتخابات، ایجاد اغتشاش در محل کوی دانشگاه تهران و ایجاد زمینه بروز اتفاقات ناگوار در این محل.

4)  نقش‌آفرینی و خط‌ دهی صدای آمریکا و بی‌بی‌سی در کنار ده‌ها شبکه ماهواره ای تلویزیونی و رادیویی معاند کشورمان در جریان اغتشاشات بعد از انتخابات.

5)  حمله به مراکز انتظامی همچون پایگاه‌های بسیج و مراکز دولتی و عمومی در راهپیمایی غیر قانونی روز 25 خرداد.

6)  ادعای حضور بیش از دو میلیون نفر در راهپیمایی روز 25 خرداد 88 و اعلام اینکه چنین حضوری نشانه وقوع تقلب است! حال آنکه آمار رسمی وزارت کشور، تعداد آرای موسوی را بسیار بیشتر از این تعداد اعلام کرده بود!

7)  اغتشاش در خیابان‌های تهران در تاریخ 30 خرداد که سالروز شورش مسلحانه گروهک منافقین علیه نظام جمهوری اسلامی بود، در حالی که رهبر انقلاب در نماز جمعه روز 29 خرداد، ضمن نادرست خواندن اغتشاش‌ها، معترضان را به پیگیری اعتراض از راه‌های قاتونی دعوت کرده بود.

8)  تلاش برای ادامه اغتشاشات و انجام دستورات کودتاهای رنگی (مخملی) از سوی فتنه‌گران.

9)  تجمع غیرقانونی و اغتشاشات در سالروز فتنه 18 تیر که منتهی به وقوع حادثه دردناک کهریزک شد.

10)  نماز جمعه هاشمی رفسنجانی و اغتشاشات پیرامون آن.

11)  پروژه ننگین کشته سازی که می‌کوشید تا 72 کشته برای جریان فتنه فراهم کند. در این راه علاوه بر ساختن کشته‌های دروغین، استفاده از کشته‌های حوادث رانندگی برای القای مظلومیت فتنه‌گران و موارد دیگری از این دست، کوشش شد تا افرادی که بر اثر اغتشاش فتنه‌گران به شهادت رسیده بودند نیز، وارد این فهرست شده و به سود فتنه مصادره شوند.(6)

12)  ایراد تهمت‌های ناروا از سوی افرادی همچون کروبی علیه نظام که قلم از پرداختن به انها عاجز است.

13)  سر داده شدن شعار علیه مردم مظلوم فلسطین و لبنان در روز جهانی قدس از سوی عوامل خیابانی فتنه و برملا شدن ماهیت صهیونیستی اغتشاش‌های تهران.

14)  تلاش برای اخلال در مراسم ضداستکباری 13 آبان.

15)  بر هم زدن جو آرام دانشگاه‌ها در روز دانشجو (16 آذر سال 88) و اهانت به تصویر بنیانگذار انقلاب اسلامی که موجب اعتراضات گسترده مردمی در سراسر کشور شد.

16)  سکوت حمایت‌گونه فتنه‌گران و حامیان آنان در برابر جسارت به تصویر امام خمینی(ره).

17)  اغتشاش و پایکوبی عوامل خیابانی فتنه در روز عاشورای سال 88، حمله به عزاداران سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین علیه‌السلام در هنگام اقامه نماز ظهر عاشورا، اهانت به نمادهای عاشورایی در تهران از سوی برخی عناصر خود فروخته و وابستگان فرقه‌های ضاله و عناصر ضدانقلاب.

18)  حمایت موسوی از اغتشاشگران روز عاشورا و خداجو خواندن آنها.

 

و اما 9 دی

این موارد البته تنها خلاصه رفتارها و ساختار شکنی‌هایی بود که در ایام فتنه 88 به‌وقوع پیوست که نهایتاً با حضور پرشور، غیرقابل وصف، غافلگیرکننده و اثرگذار مردم مسلمان ایران در یوم‌الله 9دی، موجبات شکست فتنه 88 را فراهم آورد.

 

پی نوشت:

1)      دیدار مردم مازندران در سالگرد حماسه 6 بهمن  

2)      دستخط منتشرنشده ازمهدي هاشمي درباره القاي تقلب درانتخابات+متن سند   

3)      دستخط منتشرنشده ازمهدي هاشمي درباره القاي تقلب درانتخابات+متن سند  

4)      بيانات در جمع زائران و مجاوران حضرت امام رضاعلیه‌السلام

5)      متن کامل نامه هاشمی رفسنجانی به رهبر معظم انقلاب

6)      روایت مادر سعیده پور آقایی از ماجرای مرگ دخترش

کلید واژه ها

حماسه نهم دی

9 دی

نا بخشودنی

نابخشودنی

حماسه 9 دی

مطالب مرتبط

اعتراف اصلاح طلبان به صحت انتخابات 88 +فیلم

حماسه نهم دی‌ماه و عبرت‌های آن در دیروز،امروز،فردا

 

حماسه نهم دی؛ آغازی بر پایان فتنه

نهم دی ماه سال ۱۳۸۸ خداوند ید بیضایی قدرت خود را به یاری جبهه حق رساند و حق را بر سر باطل کوبید. حرمت شکنی بی محابای ارزشهای مقدس مردم در عاشورای سال گذشته توسط فتنه گران علاوه بر نشان دادن ماهیت انحرافی این جریان باعث شد خشم مقدس مردم به جوش بیاید تا حماسه تاریخی ملت ایران در نهم دی سرمنشا بسیاری از تحولات پسینی قرار بگیرد. در این زمینه شایسته است بر برخی نکات امعان نظر شود.‏

۱-حماسه تاریخ ساز نهم دی نقطه عطفی در فرسایش فرماسیون کاذبی بود که اپوزیسیون داخل و خارج از کشور پس از انتخابات شکل داده بودند . در این فرماسیون القایی ضمن جابجایی افکار عمومی و دامن زدن به تردید ها می بایست باورها، ارزش ها و ایستارهای پذیرفته شده ملت ایران فرو می پاشید تا بر این ویرانه، شالوده بنایی مصنوعی که شاید مانند قرقیزستان ۵ سال هم دوام نمی آورد، بنا شود.‏ غافل از اینکه هنجارشکنی اپوزیسیون که در عاشورای ۸۸ به نقطه اوج خود رسید ترمز این فرماسیون را کشید و باعث شد رانندگان آن با سر محکم به شیشه های جلو برخورد کنند. در واقع نهم دی اپوزیسیون را در مرحله انفعال قرار داد و هزینه حمایت از این جریان را در افکار عمومی افزایش داد. پس از این راهپیمایی و استمرار آن در حماسه۲۲ بهمن همان سال لایه های منفعل جریان سبز، بسیج ناپذیرتر شده و لایه های اصولگرای منفعل، فعال تر وقابل بسیج تر شدند. این روند فرسایشی فرقه سبز در ادامه ابتکار عمل را به مردم سپرد به گونه ای که امروز حماسه تاریخی نهم دی به عنوان تکیه گاه تصمیمات بزرگ در کشور شناخته می شود و راقم بسیاری از معادلات فراروی ملت ایران در حوزه های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و تلقی می گردد.

۲- جنبش های مردمی اغلب ناشی از تکثیر و تزاید اندیشه های انتقادی هستند که به تدریج در اتصال با یکدیگر در یک مقطع حساس و تعیین کننده تولید نیرو می کنند. این نیرو بعضا قدرت خارق العاده ای دارد و می تواند سرنوشت تاریخ را عوض کند. راهپیمایی عظیم نهم دی در محکومیت سران فتنه تجلی خشم مقدس مردم بود که در چند ماه پس از انتخابات تل انبار شده بود و مسئله حرمت شکنی عاشورا باعث شد این کاسه صبر لبریز شود و یک حرکت خود جوش مردمی و بی سابقه در کشور شکل بگیرد به گونه ای که اگر چه در حمایت از حاکمیت بود اما با خروج از کنترل حاکمیت بخشهایی از نظام از جمله قوه قضائیه را آماج انتقادات تندی نمود.‏ تحدیداندیشه های انتقادی مردمی در قالب برخورد حکیمانه قوه قضائیه با سران فتنه باعث شد به یک باره انگشت اتهام در نهم دی به سوی این قوه گرفته شود و دستگاه قضا متهم به کم کاری، تساهل و مدارا گردد. تحولات شش ماهه منتهی به نهم دی ۱۳۸۸ ضمن دو قطبی کردن فضای کشور بستر را برای ائتلاف عمومی در حمایت از نظام و تعیین کنندگی مردم برای فیصله دادن به ماجرا ایجاد کرد.‏ ۳- یکی از دستور کار های اپوزیسیون در فتنه سال گذشته که رگه هایی از آن هنوز ادامه دارد تلاش برای گسترش حوزه استقلال نهادهای دینی از حکومت به منظور توسعه عرصه عمل مستقل نیروهای مخالف بود. حسین بشیریه یکی از تئوریسین های فتنه سال گذشته در تعیین تکالیف رهبران داخلی جریان سبز در گفتگوی مفصل خود با نشریه “لوگوس” می گوید: “باید حوزه دین به عنوان عرصه ای مستقل از حکومت و مرتبط با اپوزیسیون تلقی شود به نحوی که دستکم از لحاظ اخلاقی، علمای مستقل و منتقد، مرجع تظلم آسیب دیدگان از مظالم نیروهای حکومتی به شمار آیند.”‏ این سناریو که در قبال معدودی از علما و روحانیون توانست موفقیت هایی به دست آورد اما با هوشیاری و بصیرت مراجع معظم و قاطبه روحانیت آگاه در نطفه خاموش شد.‏ مشخصا در موضوع حرمت شکنی عاشورا روشنگری های مرجع عالیقدر تشیع آیت الله حسین نوری همدانی و حرکت شجاعانه وی در این ایام برای همیشه در تاریخ ثبت می شود. در جریان هتک حرمت عاشورا، آیت الله نوری همدانی پیشتاز اعتراض شد و غیرتمندانه برای حراست از حریم حسینی(ع) به میدان آمد. مردم قم در این ایام بارها ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های رهبر معظم انقلاب، حمایت خود را از مواضع‎ ‎روشنگرانه آیت‌الله نوری همدانی در پشتیبانی از مقام عظمای ولایت اعلام کردند‏.۴- مقام معظم رهبری به بهانه سالروز ۱۹ دی در بیانات مهمی حضور عظیم و تعیین کننده ملت مؤمن، بابصیرت و با غیرت ایران را در راهپیمایی سراسری نهم دی، تجلی دست قدرت خدا و حرکتی ماندگار در تاریخ انقلاب خواند و تأکید کرد: ” در چنین شرایطی، این حرکت مردم، اهمیت مضاعفی داشت و روح ولایت، و روح حسین بن علی (ع) در آن دیده می شود و همانگونه که امام راحل همواره می گفت تجلی دست قدرت خدا بود. ” ایشان در دیدار هزاران نفر از مردم قم در سالروز حادثه عظیم ۱۹ دی سال ۵۶ گفت: ” اگر صدها بار برای نعمت هوشیاری این ملت، سجده شکر بجا آورده شود، باز هم کم است. ” در نهم دی ماه بار دیگر ملت ایران تاریخ ساز شد و نشان داد که محکوم به تکرار تاریخ نیست. ملت ایران ثابت کرد قربانی پاک یا ناپاکی در مسیری پوک نخواهد شد و قدرشناس نعمت ولایت است. انقلاب،نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت ایران در نهم دی نفسی تازه کرد و جهانیان به عینه دیدند که مردم و حکومت در ایران اسلامی در پرتو ولایت فقیه یک حقیقت واحد هستند. ملت فهیم و آگاه ایران با حضور تاریخی خود در نهم دی بار دیگر نشان دادند که به مراتب از نخبگان جامعه جلوتر هستند و اجازه نمی دهند که میراث خون صدها هزار شهید زیر چکمه های دشمنان این انقلاب اعم از آمریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی، دیگر قدرتهای استکباری، مرتجعین وابسته به نظام سلطه و منحرفان داخلی پایمال شود.‏

 

حضور میلیونی مردم در ۹دی ؛سه تاثیر متفاوت بر سه گروه مختلف داشت

 

حماسه‌ای که مردم ایران با حضور میلیونی خود در ۹دی سال گذشته آفریدند، سه تاثیر متفاوت بر سه گروه مختلف داشت.۱- باعث دلگرمی و احساس غرورملت ایران شد.۲- خشم و عصبانیت دشمنان انقلاب و منافقین را به همراه داشت و در نتیجه دیگر قادر به دروغگودی برای افکار عمومی دنیا که ماهیت دروغ پردازی این رسانه ها را میدانستند نبودندو در بسیاری از مصاحبه ها و گزارشهایشان تاکتیک عقب نشینی را به کار بردند.۳-باعث بیداری افرادی شده بودند که در انتخاب دچار شک و تردید بودند منظور از انتخاب ،انتخاب حق و باطل است

۹دی بی شک یکی از بزرگترین روزهای سی ساله انقلاب است که به جرات می توانم ان را به حماسه بزرگ مردم ایران در بهمن ۵۷تشبیه کنم و در این مساله هیچ شک و تردیدی ندارم. گواه این ادعا حضور بی نظیر مردم ایران در شهرهای بزرگ و کوچک حتی در روستاها برای محکوم کردن جریان فتنه و حمایت از رهبری عزیز بود نوجوان دوره دبستان را در ان روز دیده بودم که با سربند لبیک یا خامنه برای راهپیمائی امده بود که به من می گفت عمو من آقامو(رهبری عزیز)را دوست دارم .
به نظر شما این شورو حضور این حماسه آیا کوچک است؟


این حماسه بزرگ مردمی ملت ایران در همان ابتدا از سوی  رسانه های معاندبا همراهی برخی جریان های ضد مردمی داخلی  تحریف شده بود که با هوشیاری رسانه های اگاه و ملت ایران این سیاه نمائی ها و تحریفها کار بجائی نبرد تا جائی که حتی معاند ترین رسانه ها مجبور به اعتراف شدند و خبر از حضور میلیونی ملت ایران در این حماسه ملی دادند ودیگر از این حماسه به عنوان یک راهپیمائی سنتی و معمولی یادی نکردند اما باز جریان فتنه بی کار ننشسته و با به راه انداختن جنگی تبلیغاتی و کثیف ملت ایران را یک ملت گرسنه توصیف کرد و گفت این ملت برای چند هزار تومان پول و خوردن ساندیس و یا به اجبار از سوی برخی ارگانها به خیابانها آمده اند


که اینگونه توهین ها خود نشانه ای از حضور میلیونها دلداده به مکتب خمینی و رهبری عزیز امام خامنه ای بود چون اگر حضور مردمی بی نظیر و میلیونی نبود انها مجبور نبودند که بهراسندو اینهمه توهین و تمسخر به ملت مردم فهمیم و عزیز ایران کنند
البته باید این موضوع مهم را یاداور شوم که ملت ایران نیازی به هیچگونه تعریف و تمجید از سوی رسانه های بیگانه و حتی رسانه های مریض داخلی!که جز توهین وتمسخر به ملت چیزی دیگر بلد نیستند را ندارد
عده ای که در انتخاب حق و باطل دچار شک و تردید شده بودند با دیدن حضور میلیونی و حماسی مردم در
۹دی را خود را ازشک و تردید نجات داده و به عناصر سیاسی که در جریان انتخابات محکوم به شکست از سوی ملت ایران شده بودند لعن و نفرین فرستادند


آری چرا که این عده با چشم خود حماسه عظیم مردمی را دیدند و به یکپارچه بودن مردم ایران، ایمان آوردند. اگر تا قبل از ان  به حق نگران تفرقه میان مردم  ایران بودند، نگرانی‌شان رفع شد و فهمیدند که مشکل جای دیگری است!
به هرحال یکسال از آن روز بزرگ و خاطره انگیز می‌گذرد. مردم ایران با هر تیپ و قیافه و سلیقه و اعتقادی، برای دفاع از نظام و انقلاب و امام و رهبری، به صحنه آمدند. بسیاری از افرادی که به نتیجه انتخابات هم اعتراض داشتند در آن روز آمده بودند چون  دیگر بحث انتخابات مطرح نبود. اگر در روزهای بعد از انتخابات، بسیاری از معتقدان به نظام  به خاطر شور و احساسات انتخاباتی به خیابان ‌آمدند،
۹دی دیگر به خاطر شعور و درک واقعیات به خیابان آمدند.


نتیجه آنکه این حضور باشکوه نشان داد که شکستن حرمتها نمی تواند کشتی ایران اسلامی را به گل بنشاند بلکه ملت ایران همیشه بیدار و هوشیار است و حتی کسانی که به برخی عملکردها اعتراض هم داشتند در حماسه
۹ دی به خیابان آمدند و از نظام و رهبری دفاع کردند کسانی به خیابان آمدند که شاید از ما و امثال ما، برخوردهای ناشایستی هم دیده باشند، اما آمدند! کسانی به خیابان آمدند که شاید انتظارش را نداشتیم، اما آمدند. و امروز وظیفه ما رسانه ها و دولت خدمتگذار است که قدر این ملت بزرگ را بدانیم و قدردان این ملت بزرگ باشیم در پایان باید بگویم ملت ایران بیدارو هوشیار است و اگر لازم باشد دوباره صحنه کربلا را بپا خواهیم کرد و این بار دیگر اجازه نمیدهیم حسین (ع)را سرببرند و زینب را به اسیری بکشند بلکه اینبار یزیدیان زمان و شمرهای زمان را سر می بریم تا آئینه عبرت برای همه فتنه انگیزان و ظالمان دنیا شود

سید عبد الله مظلومی کیاپی

جامعه‌شناسی نه‌ دی

پدیده‌های اجتماعی را نمی‌توان در خلا و فارغ از تاریخ و تبار آن بررسی نمود. جامعه، چوب و سنگ نیست که در خلا و شرایط آزمایشگاهی به زیر میکروسکوپ برده شود. واقعه‌ای چون نه‌دی را باید ذیل تاریخی فهمید که سرچشمه آن است

تریبون مستضعفین – پدیده‌های اجتماعی را نمی‌توان در خلا و فارغ از تاریخ و تبار آن بررسی نمود. جامعه، چوب و سنگ نیست که در خلا و شرایط آزمایشگاهی به زیر میکروسکوپ برده شود. واقعه‌ای چون نه‌دی را باید ذیل تاریخی فهمید که سرچشمه آن است. از این حیث٬ نه‌دی واقعه ای اصیل است که از انقلاب اسلامی و خواست عمومی مردمی مسلمان در جهت نیل به جامعه ای مقاوم و مستقل سیراب شده است. وقایع اصیل، وقایعی ریشه دارند که چونان ساقه‌ای حیات آنها منبعث از شجره طیبه‌ای مستحکم است. وقایع بی‌ریشه زود به افول می‌گرایند و سرد می‌شوند و قدرت انتشار نمی‌یابند. وقایع اصیل به هنگام وقوع تمامی عقبه خود را به میدان می‌آورند و به همین دلیل پر‌قدرت‌اند و پشتوانه نه‌دی همه تاریخ این ملت بود.

جامعه‌شناسی بنا بر مدعایی که در نام آن نهفته است می‌بایست از عهده تبیین و تحلیل مسائل اجتماعی بر آید. این گزاره که «رفتارهای اجتماعی خصلتی متمایز از رفتارهای فردی دارد» را می توان سنگ‌بنای ایجاد و ایجاب دستگاهی تحلیلی به نام جامعهشناسی دانست. اما به نظر می‌رسد این دستگاه تحلیلی آنگاه که با مسائل جامعه ایران مواجه می‌شود گویا دچار معضلهای می گردد که از عهده تبیین آن ناتوان است. اتفاقات و حوادث سیاسی-اجتماعی در ایران برای بسیاری از جامعهشناسان چنان غامض مینماید که اساساً از ورود به آن یا لااقل قسمت عمدهای از آن پرهیز میکنند.

 

مسائل معاصر آن‌چنان که باید و شاید مورد مداقه و بحث قرار نمیگیرند و با نوعی سکوت و غفلت از آن‌ها گذر می‌شود. چرا که عمده جامعهشناسان ایرانی فضای اجتماعی ایران را مستحیل در فضای عمومی جامعه جهانی تلقی می‌کنند. فلذا غالباً از بررسی خاص جایگاه ویژه ایران، علی‌الخصوص ایران پسا انقلابی دچار غفلت می‌شوند. این غفلت، در برابر مسائل سیاسی روز حادتر است. گفتن این‌که، سخن از سیاست در ایران دارای هزینه است تنها نوعی فرافکنی است تا اذهان را از عدم خواست و اراده خود و شاید عدم توانایی خویش در تحلیل مسائل جاری اجتماعی منحرف کنند. از نظر بسیاری از روشنفکران و دانشگاهیان ما مسائل ایران، چیزی جدای از مسائل بین المللی (غربی) نیست پس اتخاذ رویکردی خاص و تشکیل پرونده جداگانهای برای ایران، ضرورتی ندارد. اما آیا همین طرز فکر نیست که باعث نحیف شدن جامعه شناسی بومی می شود؟ به هر حال نمی‌توان انکار کرد که اولین شرط برای داشتن جامعه‌شناسی بومی، پرداخت به مسائل بومی است. از طرفی همان تحلیلگران معدودی نیز که به ایران پرداخته اند به دلیل همان طرزفکر ادغام و استحاله ایران در فضای غربی، به تکرار مکررات غربی درافتاده اند و وقایع ایران را نیز با همان عینک می نگرند و گویی تمام تلاش شان این است که تحولات ایران را به تاریخ غرب، منگنه کنند.

 

این طرز نگاه مضحک و سخیف به جامعه ایران مستلزم انکار تاریخی است که علی الخصوص در دوره معاصر بر این جامعه گذشته است. چطور میتوان به راحتی چشم به مشروطه و ملی شدن صنعت نفت و ۱۵ خرداد و ۲۲ بهمن و جنگ تحمیلی و مقاومت همه جانبه این مردم در برابر اراده های شیطانی جهانی فرو بست و مدعی امتداد تاریخ ایران در راستای تاریخ غربی بود؟ جالب اینکه آن دسته از تحلیل‌گران به اصطلاح جامعه‌شناس آن‌گاه که در با انتخاب و خواست متفاوتی از جانب مردم مواجه میشوند مه دستگاه های تحلیلیشان را از تبیین آن دچار لکنت می‌کند یا به زیر میز کوبیده و با کولی‌بازی سعی در سیاسی جلوه دادن همه‌چیز دارند و یا اینکه حواس خود را پرت کرده و به تعطیلات تاریخ سفر می‌کنند.

 

واقعه نه‌دی و حضور گسترده مردم سراسر ایران و حتی آن عده از مردم غیرتهرانی که مستقیم درگیر حوادث پس از انتخابات ۸۸ نبودند از همان دست پدیده‌هایی است که روشنفکران غربزده را الکن نموده است. سال‌های پس از انقلاب، روزهای ۲۲ بهمن شاهد مناسکی جمعی از جانب ایرانیان بود که به پاسداشت انقلاب کبیر اسلامی برگزار می‌شد اما نه‌دی نشان داد که حضور مردم در راه پیمایی ۲۲ بهمن تنها یک حضور از سر عادت و شرکت در یک کارناوال جمعی نیست. نه دی نشان داد که همین مردم اگر انقلاب شان را مورد تعرض ببینند منتظر ۲۲ بهمن نمی مانند. ۲۲ بهمن یک روز بی روح و ایستا نیست که به برگزاری مناسکی تکراری متوقف شده باشد. ۲۲ بهمن می تواند منتشر شود و نه دی یکی از تشعشعات آن است و نه تنها روز نهم دی بلکه تمامی روزهای سال می تواند ۲۲ بهمن باشد.

 

پدیده‌های اجتماعی را نمی‌توان در خلا و فارغ از تاریخ و تبار آن بررسی نمود. جامعه، چوب و سنگ نیست که در خلا و شرایط آزمایشگاهی به زیر میکروسکوپ برده شود. واقعه‌ای چون نه‌دی را باید ذیل تاریخی فهمید که سرچشمه آن است. از این حیث٬ نه‌دی واقعه ای اصیل است که از انقلاب اسلامی و خواست عمومی مردمی مسلمان در جهت نیل به جامعه ای مقاوم و مستقل سیراب شده است. وقایع اصیل، وقایعی ریشه دارند که چونان ساقه‌ای حیات آنها منبعث از شجره طیبه‌ای مستحکم است. در برابر وقایع اصیل می‌توان وقایع بی‌اصالت و بی‌ریشه‌ای را برشمرد که سخت سست بنیادند. وقایع بی‌ریشه تابع احساساتی زودگذر‌اند که به هیچ بنیادی ارجاع ندارند. وقایع بی‌ریشه زود به افول می‌گرایند و سرد می‌شوند و قدرت انتشار نمی‌یابند. وقایع اصیل به هنگام وقوع تمامی عقبه خود را به میدان می‌آورند و به همین دلیل پر‌قدرت‌اند و پشتوانه نه‌دی همه تاریخ این ملت بود.

منبع: http://www.aynaammar.ir

 

دانلود مستند خبری « عاشور ۸۸ » در خصوص بی حرمتی فتنه گران در روز عاشورا

در حالی که دو سال از اغتشاشات و حرمت شکنی فتنه گران جنبش آمریکایی به اصطلاح سبز می گذرد ، واحد مرکزی خبر جمهوری اسلامی ایران اقدام به تولید مستند « عاشور ۸۸ » نمود که در روز ۱۷ آذر ۹۰ (۱۲ محرم الحرام ) از بخش های مختلف خبری پخش گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هنر ناب اسلامی ، در این مستند خبری ، پس از به تصویر کشیدن مقدمات و پیش گویی ها، فراخوان ها و اعلان های مخالفین جمهوری اسلامی در خارج از کشور پیرامون حرمت شکنی روز عاشورا – آن هم پس از اغتشاشات خرداد ۸۸ ، ۱۳ آبان ، ۱۶ آذر و بی حرمتی به حضرت امام خمینی (ره) ، روز قدس و تشیع آقای منتظری در سال ۸۸ - گوشه هایی از ساختار شکنی ها ، هتک حرمت ها و شعارهایی بر ضد جمهوری اسلامی ، اصل مترقی ولایت فقیه وتوسط عده قلیلی از نیروهای ضد انقلاب به تصویر کشیده می شود. سپس با نمایش تصاویری مبهم از برخی بی حرمتی ها که نام برده نمی شود ، مانند حمله به نمازگزارن ظهر عاشورا توسط اغتشاش گران و توهین منزجر کننده به یک نیروی بسیجی حافظ امنیت و …، یاد می شود و ذکر می گردد که در این روز ۸ نفر از اغتشاش گران ، مردم و حافظان نظم کشته می شوند.

پس از این موضوع به حمایت افرادی از این حادثه اشاره می کند که برخی از آن ها عبارتند از : مریم رجوی ، سرکرده خونخوار گروهک تروریستی منافقینعبدالمالک ریگی، سرکرده اشرار شرق کشور و قاتل مظلومان بسیار – اوباما ، رئیس جمهور حامی ترور آمریکا – ایهود باراک /ف وزیر جنگ رژیم منفور و جعلی صهیونیستی – مهدی کروبی ، یکی از سران خائن فتنه که این حرمت شکنان را عزاداران واقعی خواند – میرحسین موسوی ، یکی از سران فتنه که هتاکان و اغتشاشگران روز عاشورا را مردم خداجوی و حامیان اسلام و انقلاب خوانده بود و حامیان خارجی آنان و به اصطلاح اتاق فکر لندن نشین این حرکت شیطانی: بازرگان ، عبدالکریم سروش ، بهاء الله! مهاجرانی ، محسن کدیور و گنجی.

آن گاه این مستند به سراغ واکنش دندان شکن مردم در اعتراض به این اعمال خبیثانه پرداخته و حماسه نهم دی ۸۸ را به تصویر می کشد و بیاناتی از رهبر معظم انقلاب در خصوص نمایش دستان قدرت الهی در خلق روز تاریخی ۹ دی ۸۸ و ماندگاری این روز را ارائه می نماید. در پایان نیز با موسیقی حماسی مستند را به پایان می رساند.

در این میان مطلب قابل توجه این مستند ، تأکید بر خواست عمومی حماسه سازان ۹ دی مبنی بر محاکمه سران فتنه و مسببان حرمت شکنی عاشورا بود که متاسفانه پس از گذشت دو سال تاکنون تحقق نیافته و انتظار عمومی مردم انقلابی از دستگاه قضایی همین مطلب مهم است.

 

جهت دریافت فیلم  کامل این مستند از لینک های زیر استفاده نمایید.

دانلود فیلم با کیفیت عالی به مدت ۲۰ دقیقه و با فرمت WMV (ابعاد ۶۴۰ در ۴۸۰ ) ( حجم فایل: ۱۰۹ مگابایت)

دانلود فیلم با کیفیت متوسط به مدت ۲۰ دقیقه و با فرمت wmv ( حجم فایل: ۲۸ مگابایت)

 

بررسی " حماسه 9 دی " در تحلیل سیاسی

ملت ایران در حماسه 9 دی بار دیگر بر ولایتمداری و صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی مهر تایید زدند. شاید بتوان گفت ، 9 دی همه پرسی دوباره‌ای بود برای تائید نظام جمهوری اسلامی.

کد خبر: ۴۶۲۳۳۹

تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۰ - 30 December 2014

ایران صدا: ملت ایران در حماسه 9 دی بار دیگر بر ولایتمداری و صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی مهر تایید زدند. شاید بتوان گفت ، 9 دی همه پرسی دوباره‌ای بود برای تائید نظام جمهوری اسلامی.


برای بازآفرینی حماسه 9 دی چه باید کرد؟


راه حمایت از نظام جمهوری اسلامی بصیرت است ،بصیرت افزایی چگونه صورت میگیرد؟


کارشناس/مهمان: حسين كنعاني مقدم, كمال سجادي
,  


در این برنامه با حسین کنعانی مقدم کارشناس سیاسی و سید کمال سجادی سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت و گو می کنیم
.

واقعیت
این است که الگو و بنیاد بسیاری از حرکت های انقلابی و ظلم ستیز ملت در دوران رژیم ستمشاهی محرم و بی شک در همین ماه عظیم بود که نقطه عطف شکل‌گیری حکومت اسلامی ایران به رهبری امام راحل آغاز شد.


در طول
سال‌های پس از انقلاب اسلامی نیز مردم با شروع ماه محرم و تکریم آن دسته‌های عزاداری به راه اندخته و به سید و سالار شهیدان ارادت

ورزیده‌اند.


با
این وجود در سال 88 و بدنبال مشارکت عظیم ملت ایران در انتخابات ریاست جمهوری عده ای فریب خورده درست در روز عاشورا که همگان غرق در ماتم و عزای سید و سالار شهیدان بودند با تجمع غیرقانونی و حمله به عزاداران حسینی حادثه ای تلخ و شرمگین رقم زدند، تا جایی که علاوه بر درگیری فیزیکی با مردم عزادار بسیاری از مکان‌های عمومی را تخریب و شعارهایی نیز علیه مقدسات ملت سردادند.

این گروه اندک، نه تنها حرمت ماه محرم و امام حسین(ع
) را نادیده گرفتند و برای اهداف حقیر سیاسی خود حاضر به همدستی با بیگانگان شدند، بلکه در مقابل ملت و ارزش‌های اصیل اسلامی نیز ایستادند.


با
این حال مردم خداجو و انقلابی ایران اسلامی پس از این حرکت با حضور در راهپیمایی سراسری میلیونی خود در روز 9 دی برای همیشه هتاکان و اغتشاشگران را به حالت کما بردند.


وقایع تلخ عاشورای سال 88 و حضور میلیونی
مردم ولایت مدار و غیور ایران اسلامی در راهپیمایی 9 دی آن سال نمونه ای از حرکت مردمی برای اعتلای آرمان‌های والای انقلاب اسلامی ایران بود.


ملت
ایران با این راهپیمایی غرور آفرین بار دیگر با پیر فرزانه خود تجدید پیمان کردند و نشان دادند که در همه شرایط با ایمان، بصیرت و دانایی در مقابل همه تهدیدهای داخلی و خارجی محکم تر از گذشته ایستاده‌اند.


و
امروز نیز در سالروز خلق آن حماسه مردم ولایت مدار استان ایلام همگام با سایر هموطنانشان در سراسر ایران با ولایت و رهبری بیعت می بندند که همواره تا آخرین نفس برای حفط نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارزش های انقلابی آماده جانفشانی هستند.

دانلود

 

تیر خلاص

یکی از بارزترین مشخصه و وجه تمایز " حماسه 9 دی 88 " در مقایسه با سایر حوادث و اتفاقات و رویداد های اجتماعی - سیاسی در صد ساله اخیر مخصوصا بعد از انعقاد تفکر برپایی نهضت مشروطیت در ایران ، عدم تبعیت قاطع و مصصم مردم کوچه و بازار از خواص صدر انقلاببود ...

 

" روزهاى سال، به طور طبیعى و به خودى خود همه مثل همند؛ این انسانها هستند، این اراده‌‌‌‌‌ها و مجاهدتهاست که یک روزى را از میان روزهاى دیگر برمیکشد و آن را مشخص میکند، متمایز میکند، متفاوت میکند و مثل یک پرچمى نگه میدارد تا راهنماى دیگران باشد. روز عاشورا - دهم محرم - فى نفسه با روزهاى دیگر فرقى ندارد؛ این حسین بن على (علیه السّلام) است که به این روز جان میدهد، معنا میدهد، او را تا عرش بالا میبرد؛ این مجاهدتهاى یاران حسین بن على (علیه السّلام) است که به این روز، این خطورت و اهمیت را میبخشد."

مردم بر خلاف میل و انتظار خواص همه چیده مان و دمینوی سیاسیون را با درک آنی ، نیاز لحظه ای و آگاهانه خود به نفع نظام دینی و اسلامی تغییر دادند و چهره نفاق و دورویایی آنان را آشکارتر کردند.

که به گفته‌ی رهبر انقلاب: "کار نهم دى ماهِ امسال(1388) هم همین جور بود. شناختن موقعیت، فهمیدن نیاز، حضور در لحظه‌ى مناسب و مورد نیاز؛ این اساس کار است که مؤمن باید این را هم با خود همراه داشته باشد تا بتواند وجودش مؤثر بشود؛ آن کارى را که باید انجام بدهد، بتواند انجام بدهد."

مردم خالق حماسه حضور حداکثری و 40 میلیونی 25 خرداد 87 برای پاسداشت آنچه که برای آن اعتقاد داشتند و برای حفظ ارزشها و آرمانهای اولین پیام های این حضور حماسی که در یک روند صد در صد قانونمند و بر پایه مردم سالاری دینی شکل گرفته ، و آن نهال تازه جوانه زده عدالت در اواخر دهه سوم انقلاب بود ،که بدون پشتوانه و حضور خواص ، به پای کار ، و میدان همت آمده اند و " ملت در نهم دی قوی ترین و آخرین ضربه را به دشمن وارد کرد" ...

چرا که پس از گذشت سی سال از انقلاب بارقه های از شعار های انقلابی و آرمان های امام و رهبری در میان برنامه های یکی از کاندیدا های انتخابی به نمایش گذاشته شده بود ... و تا آن لحظه در فضای خفقان حضور آقازاده و اربابان حلقه به گوش توسعه اقتصادی و سیاسی حرفهای از جنس و از دل مردم به زبانها نیامده بود ...

و این شعار عدالت ، حداقل پیش نیاز تداوم ، بقای و پویایی انقلاب کبیر و مردمی جمهوری اسلامی ایران بود که مورد طمع و تعرض مافیای زر و زور مستر و پنهان در پشت نقاب سازندگی و اصلاحات واقع گرفته بود ...

در مقابل شعار عدالت خواهی که به مذاق برخی از خواص دنیا طلب خوش نیامده جریانی با یک بیماری و قتنه حب و بغض های جاهلی متولد شد که با اقدامات سیاسی و امنیتی قابل دفع شدن نبود، و به یک حضور عظیم مردمی نیاز داشت؛ ... تا تجلی بارزی از هویت و ماهیت انقلاب یعنی روح حاکم بر دلهای مردم و نمادی از بصیرت ، دشمن شناسی و حضور مجاهدانه مردم مسلمان و انقلابی برای پالایش انقلاب از وجود عناصر خائن و فرسوده باشد. و در تاریخ نگاری صحیح و عاقلانه انقلاب توسط مردم نه توسط خواص وامانده و ساکتین ایام فتنه ، ماندگار شود ...

بنا به فرمایش حکیمانه مقام معظم رهبری راز ماندگارى این انقلاب، اتکاى

به ایمانهاست؛ اتکاى به خداست. لذا شما مى‌بینید آن روزى که توده‌ى عظیم مردم در سرتاسر کشور احساس کنند که دشمنى‌اى متوجه انقلاب است، احساس کنند که دشمنىِ جدى‌اى وجود دارد، بدون فراخوان حرکت میکنند مى‌آیندروز نهم دى شما دیدید در این کشور چه اتفاقى افتاد و چه حادثه‌اى پیش آمد.

 

هنر اصلی امام خمینی(ره)، وارد کردن مردم به صحنه بود و در هرجایی که مردم با شجاعت، بصیرت و عمل متناسب با ایمان خود، وارد میدان شدند تمام مشکلات، و بزرگترین موانع در مقابل اراده مردم از بین می‌رود.

 

در هر نقطه‌ی از جهان چنانچه مردم با هدف و شعار مشخص و ایمان و عمل متناسب، به عرصه بیایند هیچ عاملی قادر به مقاومت نیست و این یک نسخه کلی برای تمام ملت‌هاست، که امام خمینی(ره) به آن عمل کرد و ملت ایران هم با اعتماد به امام راحل عظیم‌الشان، آن را بصورت عملی اثبات کرد.

آن معجزه‌گری که همه مردم را بسیج کرده، به صحنه می‌آورد و با وجود همه سختی‌ها آنان را در صحنه نگه می‌دارد، ایمان قلبی و دینی است چرا که بر اساس ایمان دینی، شما در هر شرایطی پیروز خواهید بود و شکست معنایی ندارد.

 

مقام معظم رهبری (با اشاره به 9 دی)، در این روز، مردم براساس وظیفه دینی خود به

 

میدان آمدند تا نشان دهند بر خلاف تبلیغات فتنه‌گران، مردم ایران ضمن پایبندی به نظام جمهوری اسلامی از عزم و اراده دینی استوار برخوردارند.

 

همانگونه که در ابتدای انقلاب، محرم به کمک این مردم آمد و امام خمینی(ره) فرمود خون بر شمشیر پیروز است ، در قضایای 9 دی هم، عاشورا به کمک ملت آمد و حماسه بزرگ و ماندگاری را خلق کرد.

مقام معظم رهبری صبح روز دوشنبه (21 آذر 90) در آخرین لحظات دیدارشان با اعضای  ستاد 9 دی دستانشان را به نشانه دعا به سوی آسمان بردند و اینطور دعا کردند:ما هر چه داریم از محرم است. خدا سایه امام حسین علیه السلام را از  سر ما کم نکند. اگر در حماسه 9 دی پیروزی حاصل شد به خاطر امام حسین  علیه السلام بود.خدا سایه محرم را از سر ما کم نکند که هر چه داریم از آن  است. 9 دی و رفع فتنه هم از برکت محرم بود

 

9  دی؛ روزی كه پشت شيطان لرزيد

 

 چه شب و روزهايي كه طي شد و در ميانشان، شبي شب قدر شد و روزي، يوم الله و در اين ميان جنگ شيطان با خدا تا نصرت نهايي حزب الله ادامه دارد. فان حزب الله هم الغالبون.


آزمون ها و حوادث از پس هم مي رسند و انسانيت هر بشري را در مهلتي مشخص در كوره ذوب اراده و اختيار خويش آبديده مي كنند. حال عده اي آبديده و سربلند مي شويم و عده اي نيز مردود و زنگاري و سرافكنده.


بعد از آن كبر و عصيان ابليس و سوگند مشروطش، اغواي تلخ و مكرر آدم و رانده شدنش از بهشت، قتل مظلومانه و مكرر هابيل ها به دست قابيل ها، توفان هاي مكرر نوح ها، تلاش ها و خون دل خوردن هاي پي درپي هود و لوط و عاد و ثمود و موسي ها و عيسي ها، بت شكني مكرر ابراهيم خليل الله و به قربانگاه رفتن هاي اسماعيل ها، هجرت هر روزه محمدصلوات‌الله‌علیه‌وآله و اتمام حجت هرباره اش در بدر و احد و حنين و تبوك و احزاب و غديرها، غربت جانكاه زهراسلام‌الله‌علیها و غصب مستمر فدك ها، خيانت مستمر بني سقيفه و ماجراي هر روزه پيراهن عثمان ها و به نيزه رفتن قرآن ها، درجا زدن هر روزه زبير و طلحه و شركا، ساده لوحي ابوموسي و مكر و نيرنگ معاويه ها و عمروعاص ها، خانه نشيني مولاعلیه‌السلام و واگويه هاي مستمرش با چاه، تكرار هر روزه عاشورا و آوارگي زينب كبري‌سلام‌الله‌علیها و حتي غيبت طولاني مولاعجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف... مائيم و ابتلائات و امتحاناتي به وسعت همه آوردگاه هاي تاريخ در جنگ دائمي با ابليس ها...


شيطان در جنگ مستمري است با ما و عيار انسانيت‌مان در آزمون هاي پياپي و فتنه هاي نو به نو شناخته مي شود. يكي از ما با حب نفس و جاه و مقام، يكي با مال و منال دنيا و ديگري هم خسر الدنيا و الاخره... مسئوليت اصلي انسان در به دوش كشيدن و تحويل بار امانت الهي از همان زماني شروع شد كه ابليس قسم ياد كرد: "فبعزتك لاغوينهم اجمعين... الا عبادك منهم المخلصين."


اگرچه همه روزهاي خدا باشكوهند و شاهد غلبه مستمر حزب الله بر شيطان ها، اما برخي روزها در توالي جدال دائمي شيطان و نوچه هايش با بندگان خدا، شكوهي ديگر به تاريخ بخشيده اند و خود نيز باشكوه تر گشته اند. چنين ايامي معروفند به ايام الله... همان روزهايي كه ميزبان و شاهد آزادگي و حريت جماعتي از انسان ها هستند كه براي دين خدا قيام مي كنند و خواري شياطين را رقم مي زنند.


در عبور از كوچه پس كوچه هاي تاريخ به معبر امروزي كه مي رسيم خواهيم ديد چه تجارب و عبرت هايي در مقابل ديدگان خود داريم. عبرت هايي كه آسان به دست ما نرسيده ولي رايگان در اختيار همه ما قرار دارد. از تجارب و مصائب قبل از اسلام گرفته تا صدر اسلام، تا به اكنون.

 
انقلاب اسلامي ايران با آرمان هايي برگرفته از اصول ناب قرآن و اسلام و سنت انبيا و ائمه عليهم السلام، در قلب شوره زار آن تاريخي آغاز شد كه بيگانگان براي ما نوشته بودند و درهاي باغ سبز توسعه و اومانيته را به اسم انقلاب سفيد و قدم نهادن به دروازه هاي تمدن آن هم تحت لواي چكمه هاي استكبار و استعمار و وابستگي، با قوانيني نظير كاپيتولاسيون و با چاشني تحقير به ما نشان مي دادند. اما با رهبري ولايت و اتحاد و بصيرت ملت، و اهداي خون هاي پاك در مسير انقلاب و دفاع مقدس و بعد از آن فتنه هاي پي درپي برگ هاي ديگري از دفتر استقلال و عزت و آزادي گشوده شد تا انقلاب اسلامي ايران، پرچم بيداري اسلامي را در عصر حاضر و سپس بيداري انساني را در نقاط ديگر جهان برافراشته نگه دارد.


بي شك چنين انقلابي را تحمل اعوجاج و انحراف و قبيله گرايي و اشرافيت و شخص گرايي و تبعيض و مفاسد اقتصادي و سياسي و... نبود، و با وجود روشنگري هاي ولايت، حق نيز همين بود. آنجا كه مولا و امت، زياده خواهي ها، توهمات، ترديدات و انحرافات را يكي پس از ديگري در جمع برخي خواص تحت هر جريان و عنواني ديدند، همچون قطرات اقيانوسي بيكران بسان توفان نوح، آفات و كژي ها را شستند و از چهره تابناك انقلاب زدودند.


نهم دي ماه هشتاد و هشت، تداوم حركت اقيانوسي بيدار دل و اما دل شكسته بود كه فارغ از تحمل دردهايي نظير سكوت برخي خواص، يا حرف هاي دوپهلوي عده اي، جانانه وارد ميدان كارزار شدند و غبار فتنه را از سيماي انقلاب شستند.


مبارك باد ايام الله نهم دي بر ملت بزرگي كه هم توفان نوح شد و هم سوار بر كشتي انقلاب اسلامي، جشن بزرگ پيروزي بر فتنه و فتنه گران را بر پا نمود و نصرت الهي را بر قلوب خويش و اين سرزمين رهنمون ساخت و مبارك باد بر نهم دي افتخار پيوستن به ايام الله، يا همان روزهايي كه بيشتر رنگ و بوي آسماني دارند؛ روزهايي كه پشت شيطان در آن بيشتر مي لرزد و بيني اش به خاك ماليده مي شود.

 

دست نوشته‌های آیت الله علوی، حائری، میرباقری، آقاتهرانی درباره 9 دي

دو سال پس از حماسه 9 دي 88 و در حالي كه سخنراني‌ها، كتاب‌ها، تحليل‌ها و ناگفته‌هاي زيادي در مورد ابعاد اين حماسه بيان شده است، شش تن از علماي برجسته نظرات خود را به‌صورت كوتاه در اين زمينه بيان كردند كه رجانيوز، اين متن‌ها را به همراه دست‌خط آن‌ها منتشر مي‌كند:

 

بسمه تعالي

نهم دي روز عظمت اسلام بود روز عنايت حضرت سيد الشهدا (عليه السلام) به اين مملکت بود روزي که عاشوراي امام حسين عليه آلاف التحيه و الثناء‌ الهام بخش حرکت عظيم امت مومن اسلامي و موجب ياس دشمنان دين و نظام اسلامي گرديد.

محرم الحرام 1433 حضرت آیت الله العظمی علوی گرگانی «مدظله العالی»

 

بسم الله الرحمن الرحيم

نظام‌ها مثل علوم اصول موضوعه دارند که پايه نظام متکي به آن است و همانگونه که اصول موضوعه علوم مستغني از انيات است اصول موضوعه نظام کلمه الفضل نظام است ولايت فقيه در نظام کلمه الفصل است و اعضاي شوراي نگهبان در اصول موضوعه نظام است و تشکيک در احکام آن‌ها زاويه گرفتن از اصل نظام است مسئله طرح تقلب و عدم اکتفاء به نظر شوراي نگهبان موجب حذف طراحان از اصل نظام گرديد و السلام.

محي الدين حائري شيرازي

 

 

بسم الله الرحمن الرحيم

يوم الله 9 دي روزي بود كه بار دگر ملت شريف ايران اسلامي تعهد خويش را به مقام ولايت در معرض ديد جهانيان گذاشت تا كه بدانند همه بر بيعت خويش با مقام عظمي پايدار و پايبندند.

موفق به رضاي الهي باشيد

مرتضي آقاتهراني

 

 

بسمه تعالي

انقلاب اسلامي ايران، پديده ايي الهي و نوري است که خاموش نمي‌شود. توطئه مخالفان و معارضانش بر خودشان باز مي‌گردد و در چاه خود ساخته مي‌افتند. نورانيت اين نظام اسلامي پايدار است با تدبير رهبري ولي فقيه، اراده مستحکم مردم و آبياري انقلاب اسلامي با خون شهيدان.

تجلي بارز اين گفته در نهم دي ماه 1388 شمسي روز پايداري و بصيرت بر دنياي معاصر آشکار گرديد.

عبدالحسين خسرو پناه

 

 

بسم الله الرحمن الرحيم

حادثه عظيم نهم دي ماه جلوه‌اي از فروغ بي منتهاي عاشورا بود که بر اعماق جان عاشورائيان تجلي کرد و در چهره بصيرت موضعگيري و صف آرايي مجدد در مقابل فتنه پيچيده‌ي جبهه استکبار جهاني که با همکاري سکولاريستهاي تماميت خواه انجام مي‌گرفت ظاهر گرديد.

سيد محمد مهدي ميرباقري

 

 

نهم دي روز قدرنمايي حسين بن علي (عليه السلام)

نهم دي تجلي بصيرت و فداکاري مردم تربيت شده در مکتب عاشورا

نهم دي تداوم پيروزي‌هاي مداوم عاشورا در طول تاريخ تا وصول به پيروزي نهايي ظهور.

مهدي طائب

 

 

وقایع نگاری 9 دی به روایتی دیگر

 

پس از راهپیمایی های گسترده و خود جوش مردم ایران در شهرهای مختلف در ابراز انزجار از اتفاقات روی داده در روز عاشورا، مردم تهران و همه شهرهای کشور نیز در نهم دی ماه در حمایت از ولایت فقیه ، نظام و رهبری حماسه ای گرانقدر را آفریدند.

 

"نهم دی ماه" یاد آور روزیست که در آن بار دیگر "دست قدرت خدا" در دفاع از حریم ولایت از آستین ملت ایران بیرون آمد تا به تمام فتنه گران و حامیان غربی آن ها حقانیت کلام الهی "ان الباطل کان زهوقا" را یاد آوری کند. این سطور چیزی نیست، جز یادآوری تاریخی و گام به گام حوادثی که حماسه "نهم دی ماه" را رقم زد.


نهم دی ماه، همان روزی که رهبر معظم انقلاب آن را به تاسی از امام راحل در نام گذاری قیام مردمی 15 خرداد، "یوم الله" نامیدند
.

*
پس از راهپیمایی های گسترده و خود جوش مردم ایران در شهرهای مختلف در
ابراز انزجار از اتفاقات روی داده در روز عاشورا، مردم تهران نیز در نهم دی ماه در حمایت از ولایت فقیه ، نظام و رهبری حماسه ای گرانقدر را آفریدند.


"
در
ظهر عزا حرمت ارباب شکستند علمدار کجایی، این فتنه گران راه عزاداران تو بستند علمدار کجایی»؛ این شعاری بود که جمعیت کم نظیر راهپیمایان تهرانی در خیابان‌های منتهی به میدان انقلاب بارها و بارها آن را فریاد می زدند. در حالی که حتی مسئولان برگزار کننده راهپیمایی نیز خودشان را برای چنین راهپیمایی آماده نکرده بودند، اما جمعیت راهپیمایی کننده از میدان امام حسین تا میدان انقلاب و حتی جلوتر از آن کشیده شده بود.


راهپیمایان
تهرانی که همزمان با بسیاری نقاط کشور در خیابان‌های تهران حضور پیدا می کردند تا انزجار و خشم خود از حرمت شکنی نسل جدید منافقین به ساحت حضرت سیدالشهدا (ع) را اعلام کنند، در ادامه نیز با شعارهایی نظیر «لعن علی عدوک یا حسین؛ خاتمی و کروبی و میرحسین»، «جمهوری اسلامی، شعار مسلمین است؛ جمهوری ایرانی، حرف منافقین است»، «خامنه‌ای کیست علی زمان؛ مرگ بر این خوارج نهروان»، «به کوری منافق؛ بسیجی بیدار است، برای هر بسیجی شهادت افتخار است»، «ما منتظریم تا علی اذن دهد، تا چشم سران فتنه را کور کنیم»، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر موسوی»، «مرگ بر کروبی»، «مرگ بر خاتمی «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر منافق» همراهی خود را با نظام اسلامی نشان می دادند.


اقدامات
ابتکاری و خلق‌الساعه جالبی نیز در این راهپیمایی صورت می‌گرفت که در نوع خود جالب بود. برای نمونه‍ راهپیمایان هنگامی که مقابل بانک صادرات، شعبه پل کالج که در روز عاشورا توسط اغتشاشگران به آتش کشیده شده بود رسیدند، با نشان‌دادن این ساختمان، شعارهایی چون «این سند جنایات موسوی است»، «ما عاشق حسینیم، دشمن میرحسینیم» و... را سر دادند.


در سایر شهرها نیز عظمت راهپیمایی مردم اگر بیشتر از تهران نبود، کمتر از آن نیز نمی توانست باشد
.


*
در شهر قم مردم این شهر با راهپیمایی و حرکت به سمت میدان شهدا خواستار
مجازات شدید فتنه گران شدند و با دادن شعارهایی همچون "مرگ برمنافق" و "مرگ بر آمریکا، مرگ بر انگلیس"و " ای رهبر آزاده آماده ایم ، آماده" آمادگی خود را برای دفاع از ولایت اعلام می کردند.

*
در استان گیلان و
شهرستان رشت نیز مردم یکپارچه برای حمایت از ولایت برخواستند. تظاهرکنندگان از میدان فرهنگ شهر رشت به سمت میدان شهدای ذهاب این شهر حرکت کردند و با سردادن شعارهایی نظیر "مرگ بر آمریکا "، "مرگ بر اسرائیل "، "مرگ بر انگلیس " عمق بصیرت خود در شناسایی عوامل اصلی فتنه 88 را ثابت کردند.


*
هم چنین مردم زنجان که در روزهای گذشته به طرق مختلف انزجار و نفرت خود را
از اقدامات اغتشاشگران روز عاشورا نشان داده بودند، بعد از ظهر نهم دی‌ماه نیز در صفوف به هم پیوسته و در اقدامی تاریخی به خیابان‌ها ریختند و بار دیگر بر سر منافقان و بدخواهان نظام و انقلاب خروشیدند. نظیر این حضور حماسی مردم را شهر زنجان کمتر به خود دیده بود.


*
در این روز مردم
استان یزد نیز در میدان امیرچخماق یزد گردهم آمده و یک‌صدا وقایع اخیر و هتک‌حرمت به ساحت مقدس امام حسین (ع) همچنین توهین به مقام عظمای ولایت را با سر دادن شعارهایی محکوم کردند.


*
اما این فقط قطره ای از حضور
بی نظیر مردم بود و مردم شهرهای دیگری همچون اردبیل، زاهدان، همدان، سنندج، تویسرکان، میامی، زابل، بابل، شاهین شهر، مبارکه، لار، کرج، گرگان، سمنان و شاید تمام ایران برای دفاع از حریم ولایت به پا خواستند.


*
جمعیت
مردم انقلابی در شهرها به حدی بود که بسیاری از رسانه‌های غربی با سکوت کامل نسبت به این اتفاق، سانسور خبری کامل را در پیش گرفتند و برخی دیگر از این شبکه‌ها نیز به خلاصه‌ترین حالت ممکن صحنه‌هایی از راهپیمایی را نشان داده و جمعیت میلیونی حاضر در خیابان را «چند صد هزار نفر» عنوان می کردند.


شبکه های خبری بی بی سی، رادیو صدای آمریکا و دویچه وله نیز این راهپیمایی ها را یک راهپیمایی دولتی و چند ده نفره عنوان می کردند
.

*
آیت‌الله علم الهدی به عنوان سخنران مراسم 9 دی ماه تهران گفت: «ما به
سران فتنه اعلام می‌کنیم، کاری را شما شروع کردید که از "بغی" شروع شده و به "محاربه" رسیده است. شما حرکت‌تان را با بغی شروع کردید به معنای طلب ناحق. مطالبه نا حق در برابر نظام عدل می‌شود بغی. امام عادل این امت، رهبر عظیم الشأن در 22 خرداد در خطبه نماز جمعه شما را به حق دعوت کردند. گفتند اگر اشکالی به انتخابات دارید از طریق قانونی رسیدگی کنید. مطالبه ناحق کردید، بر طبل مخالفت با جمهوری اسلامی کوبیدید و یاغی شدید در نظام اسلامی و بغی ورزیدید. بغی شما بستر را آماده کرد، جریان الحادی جریان کفر و مارکسیستی و منافقین ناپاک در بستر آن آمدند و این حرکت را شروع کردند. در عاشورا بغی شما به محاربه انجامید. حرکت روز عاشورا دقیقاً‌ محاربه بود


*
جمعیت میلیونی عزاداران هتک حرمت مقدسات توسط اغتشاشگران روز عاشورا، پس
از اتمام تجمع عظیم خود، در مسیرهای بازگشت به سمت منازل در خیابان‌های فرعی و اصلی تهران در خیابان‌های توحید، یادگار امام، کارگر شمالی، بلوار کشاورز، خیابان ولیعصر، خیابان جمهوری، خیابان کارگر جنوبی و برخی دیگر از خیابان‌های فرعی اقدام به برگزاری راهپیمایی کردند. همچنین در خیابان فردوسی، تظاهرات کنندگان این خیابان، تجمع اعتراضی را در مقابل سفارت انگلیس بر پا کردند.


*
در قطعنامه پایانی تجمع بزرگ عاشورائیان در
میدان انقلاب اعلام شد: «در روز عاشورای حسینی روز حزن و اندوه و مصیبت عظمای سالار شهیدان که روز عزای عمومی جهان بشریت محسوب می‌گردد، معدودی ضد انقلاب و فتنه‌گر که مخالف امنیت، آسایش، پیشرفت، آبادانی، سربلندی و عزت مردم ایران هستند در برخی از خیابان‌های تهران با هدایت و پشتیبانی رسانه‌های بیگانه و نیز برخی قدرت‌های استکباری، مقدس‌ترین ارزش‌های اسلامی را نشانه گرفته و با هلهله، سوت و کف به تخریب اموال دولتی، اماکن عمومی، سنگ‌پرانی و حمل سلاح‌های گرم و سرد به صفوف نمازگزاران و عزاداران حسینی وحشیانه یورش برده، حتی به ساحت قرآن کریم جسارت کرده‌اند و بدین سان کارنامه ننگین وارثان یزیدیان را سیاه و سیاه‌تر نمودند... اغتشاشگران و آشوبگران روز عاشورا را که علیه قرآن، ارزش‌ها و مقدسات اسلامی و نظام جمهوری اسلامی دست به توطئه زدند مصداق بارز ضد انقلاب، مفسد فی‌الارض و محارب با خدا می‌دانیم و از نهادهای مسئول خواهان شناسایی، محاکمه عاملان و مسببان این حرمت‌شکنی و اشد مجازات برای آنان هستیم


*
رهبر معظم
انقلاب اسلامی در دیدار اعضای اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا فرمودند: «اگر این مسئله اتفاق نمی‌افتاد و عده‌ای وسط راه، سست عنصری نشان نمی‌دادند، امروز وضع کشور در زمینه‌های مادی و معنوی خیلی بهتر بود اما همانگونه که بارها تأکید شد و واقعیت‌های جامعه نیز نشان می‌دهد هر مقدار ریزش بود دو برابر آن رویش وجود دارد


*
در مقابل ابوالحسن
بنی‌صدر در گفت‌و‌گو با شبکه راشاتودی با حمایت از آشوبگران روز عاشورا، گفت: «این حرکت‌های اعتراض‌آمیز! از ابتدا در اعتراض به نتایج انتخابات 22 خرداد بود اما اکنون کل نظام را هدف قرار داده است. بنی صدر رمز اتحاد تمامی مخالفان را در ضدیت با نظام اسلامی دانست و گفت: «تمامی مخالفان آماده تشکیل دادن حکومتی دموکرات در ایران هستند.» وی در نهایت خود را یکی از این افراد معرفی کرد.
*
پس از راهپیمایی نهم دی‌ماه و مشخص شدن
نظر مردم در خصوص وضعیت سیاسی کشور، علی اکبر محتشمی پور، رئیس کمیته صیانت از آرای موسوی پس از قریب به 4 ماه سکوت در برابر شعار «نه غزه نه لبنان» طیف متبوعش، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس با بیان این‌که کسانی که به عمد شعار «نه غزه، نه لبنان» را می‌دهند خائن هستند، گفت: «ما باید طرفدار مظلوم باشیم و جان خود را فدای آرمان‌های بلند اسلام بکنیم.» وی در پایان تأکید کرد: «طرح این شعارها سبب انزوای ایران در جهان اسلام و نفرت بین دوستداران ما می‌شود

*
روز نامه واشنگتن پست در گزارشی تحلیلی به
شرایط کنونی جریان فتنه پرداخت و نوشت: «دولتمردان امریکایی بشدت نگران هستند که پشتیبانی مستقیم و آشکار از جنبش سبز باعث آسیب رسیدن به آن شود. اما اکنون که اوباما بطور آشکار از این جنبش حمایت کرده و حمایت آشکار وی مورد انتقاد قرار گرفته است، وقت آن رسیده که امریکا هر کاری که از دستش برمی آید، چه بطور آشکار و چه پنهان برای کمک به این جریان انجام دهد"


*
این در حالی بود، که فتنه گران با وجود این حرکت اعتراضی مردم کوچکترین
توانی برای مقابله با جریان اصیل انقلاب را نداشتند. سکوت و رکود کامل جریان فتنه گر پس از راهپیمایی نهم دی ماه نشان از مرگ کامل این جریان دارد. در یک کلام راهپیمایی نهم دی ماه تیر خلاص جریان فتنه بود.

چه وقایعی سیل خروشان مردم را به خیابان کشاند؟ / حماسه 9 دی چگونه شکل گرفت؟

 

رفتارها و ساختار شکنی‌هایی که در ایام فتنه 88 به‌وقوع پیوست، نهایتاً با حضور پرشور، غیرقابل وصف، غافلگیرکننده و اثرگذار مردم مسلمان ایران در یوم‌الله 9دی، موجبات شکست فتنه 88 را فراهم آورد.

به گزارش فرهنگ نیوز، سال 1388، سالی خاص در حیات شجره طیبه انقلاب اسلامی ایران بود. این یک واقعیت است که خروش مردمی و حضور دائمی و آگاهانه مردم در عرصه، خصوصیت منحصربه‌فرد انقلاب  ماست. این حضور یقیناً ناشی از احساس نزدیکی مردم با حکومت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و نشانه احساس مسئولیت آحاد امت ماست.

دقیقاً به همین دلیل است که روز 9دی در کلام رهبر معظم انقلاب، به شکلی خاص مورد اشاره قرار گرفته است. ایشان در روز 6 بهمن سال 88 یعنی کمتر از یک ماه پس از خلق حماسه 9دی می‌فرمایند:

«....همه بايد اين احساس مسئوليت را داشته باشيم. و من مى‌بينم كه اين احساس مسئوليت را داريم. اين را مردم كشور ثابت كردند، ثابت ميكنند؛ حالا يك نمونه‌ى واضحش همين 9 دى بود .....»(1)

چه روندی برای خلق این حماسه طی شد؟

اتفاقاتی زنجیروار از حدود یک سال قبل از 9دی سال1388 به‌وقوع پیوست که نهایتاً مردم ایران را قانع کرد که تنها با حضور در صحنه و اعلام آمادگی برای جانفشانی در حفاظت از حریم انقلاب است که می‌توانند مسئولیت خود را به انجام رسانند.

این روند را می‌توان به سه قسمت تقسیم کرد:

الف) رفتار بعضی چهره‌ها و جریانات شناخته‌شده در روزهای قبل از آغاز انتخابات دور دهم ریاست جمهوری.

ب) اتفاقاتی که در روزهای تبلیغات انتخاباتی و روز 22 خرداد تا 30 خرداد همان سال به‌وقوع پیوست.

ج) علنی شدن فتنه در ماه‌های بعد از برگزاری انتخابات.

الف) قبل از انتخابات سال 88

در ماه‌های قبل از انتخابات سال 1388، القای احتمال وقوع تقلب در انتخابات از سوی بعضی جریان‌های معاند جمهوری اسلامی ایران، یک استراتژی عمومی و قطعی محسوب می‌شد. رسانه‌هایی مانند بی‌بی‌سی‌فارسی و شبکه‌های خاص اجتماعی در اینترنت با کاربرد در هدایت عناصر خیابانی فتنه، با سرعت و گاه عجله، تکمیل و راه‌اندازی شد.

در همین راستا بود که بعضی نامزدهای مسأله‌دار، با اعلام آنکه می‌خواهند رأساً از انتخابات و رأی‌های مردم صیانت کنند!!! اقدام مضحک و فراقانونی تشکیل کمیته‌ای مجعول را رقم زدند که وظیفه ایجاد شک و تردید در سلامت برگزاری انتخابات را بر عهده داشت. نکته جالب اما این بود که این دو فتنه‌گر، ماه‌ها قبل از برگزاری انتخابات، توانسته بودند تقلب را کشف کنند!!!

اینگونه بود که نمایندگان میرحسین موسوی و مهدی کروبی دو نفر از نامزدهای انتخابات دهم ریاست جمهوری به دنبال جلسه مشترکی که در ششم فروردین 88 داشتند برای تشکیل کمیته صیانت از آرا به توافق رسیدند و سید علی اکبر محتشمی پور از ستاد مهندس موسوی و مرتضی الویری از ستاد مهدی کروبی به عنوان رؤسای کمیته‌های صیانت از آرا انتخاب شدند.(2)

سخنان برخی افراد از جمله ‌هاشمی رفسنجانی در سال 1387 در خصوص تردید در سلامت انتخابات و احتمال تقلب در آن، زمینه خو گرفتن افکار عمومی با موضوع تقلب در انتخابات را فراهم می‌ساخت.

وی که در جمع اعضای شورای مرکزی خدمتگزاران‌سازندگی و نیز اعضای‌سازمان اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد منطقه 9 سخن می‌گفت، با تأکید دوباره بر لزوم سلامت انتخابات، خطاب به ناظران و مسئولان برگزارکننده انتخابات گفت: «اگر ناظران و مسئولان برگزاری انتخابات رأی مردم را ضایع کنند و اعلام قیمومت کنند و نگذارند آنچه مردم می‌خواهند اعلام شود، این کار خیانت و مستوجب عذاب الهی است.»

هاشمی افزود: «حتی اگر بر اساس مصلحت برخی بگویند این فرد نباید انتخاب شود، اشتباه است و منتهی به استبداد می‌شود و این اتفاق شومی خواهد بود.»(3)

* رهبر معظم انقلاب در پاسخ به این رفتارها، در نوروز سال 88 و در جوار صحن مطهر امام رضا‌(علیه‌السلام) فرمودند:

«انتخابات به فضل الهى و به حول و قوه‌ى الهى انتخابات سالمى است. من مى‌بينم بعضى‌ها در انتخاباتى كه دو سه ماه ديگر انجام خواهد گرفت، از حالا شروع كرده‌اند به خدشه كردن. اين چه منطقى است؟ اين چه فكرى است؟ اين چه انصافى است؟ اين همه انتخابات در طول اين سى سال انجام گرفته است - در حدود سى انتخابات - مسئولان وقت در هر دوره‌اى رسماً متعهد شده‌اند و صحت انتخابات را تضمين كرده‌اند، و انتخابات صحيح بوده است؛ چرا بيخود خدشه ميكنند، مردم را متزلزل ميكنند، ترديد ايجاد ميكنند؟ كه البته در ذهن مردم عزيز ما با اين حرفها ترديد ايجاد نخواهد شد.

 من به مسئولين انتخابات هم سفارش و تأكيد ميكنم؛ به طور حتم بايستى انتخابات را جورى برگزار كنند كه پرشور باشد؛ دست همه‌ى نامزدها باز باشد؛ مردم آزادانه بتوانند انتخاب كنند و انتخابات، سالم و با امانت كامل ان‌شاءاللَّه انجام بگيرد و انجام خواهد گرفت.»(4)

ب) هنگام انتخابات

مجموعه رفتارهای ساختارشکنانه در حین انتخابات از سوی نامزدهای خاص، سبب شد تا مردم نسبت به اتفاقات جاری در عرصه جبهه فتنه، حساس شوند.

استفاده از روش‌های جنجالی در انتخابات مانند تجمع در میادین و اخلال در روند کسب‌وکار مردم و عبور و مرور شهروندان، استفاده از شعارهای اهانت‌آمیز، توهین به دولت نهم و حامیان آن که عموماً از طبقه مستضعف بودند، همراهی رسانه‌های بیگانه در رفتارهای تندروانه بعضی چهره‌های شناخته شده و تأکید بر وقوع تقلب در انتخاباتی که هنوز برگزار نشده بود، همه و همه سبب شد تا مردم نسبت به وقوع فتنه‌ای جدید، حساس‌تر شوند.

به موارد فوق می‌توان افراط‌ها و تفریط‌های عناصر تندرو را نیز اضافه کرد.

افراط و زیاده‌روی در حمایت بعضی سیاسیون از میرحسین موسوی در انتخابات آنقدر شدت گرفته بود که شعار: «رأی ما یک کلام، موسوی علیه‌السلام» از سوی آنها سر داده می‌شد که البته چندان مورد توجه حامیان موسوی قرار نگرفت اما حساسیت‌های مردمی را نسبت به ادامه این رفتارهای ساختارشکنانه نیز برانگیخت.

در این میان مناظره‌های تلویزیونی که با تندروی موسوی کروبی و حتی احمدی‌نژاد به‌عنوان رییس‌جمهور وقت همراه شد و البته مورد عتاب رهبر معظم انقلاب نیز قرار گرفت، موجب شد تا زنگ خطر وقوع یک حادثه مهم به صدا در بیاید.(5)

نهایتاً نیز نامه معروف هاشمی رفسنجانی به رهبر معظم انقلاب که سراسر تهدید و عاری از رعایت هرگونه نکته اخلاقی بود، آخرین چراغ سبز برای وقوع اغتشاش‌ها را روشن کرد. شاهد این امر نیز بیانات «عفت مرعشی» همسر «هاشمی» است که در روز رأ‌گیری، رسماً حامیان یک کاندیدای خاص را به اغتشاش خیابانی دعوت کرد!!!

ج) بعد از انتخابات

پرونده جرایم فتنه‌گران در ایام پس از انتخابات سال 1388، چنان سنگین است که پرداختن به آن نیازمند زمانی بسیار طولانی و مباحثی چند لایه و عمیق خواهد بود. از این رو تنها می‌تواند به‌صورت فهرست‌وار، بخشی از رفتارهای فتنه‌گران را در این برهه خاص مورد اشاره قرار داد.

1)  سخنرانی موسوی در روز انتخابات و در محل حزه رأی‌گیری و ادعای پیروزی در انتخابات، قبل از پایان رأی‌گیری و شمارش آرا!

2)  تجمع در مقابل وزارت کشور، ایجاد اغتشاش، صدمه زدن به اموال عمومی، آتش زدن اتوبوس‌ها، ایجاد درگیری با نیروی انتظامی و موارد مشابه دیگر، در ساعاتی که هنوز نتیجه رسمی انتخابات اعلام نشده بود.

3)  تجمعات غیرقانونی در روزهای پس از انتخابات، ایجاد اغتشاش در محل کوی دانشگاه تهران و ایجاد زمینه بروز اتفاقات ناگوار در این محل.

4)  نقش‌آفرینی و خط‌ دهی صدای آمریکا و بی‌بی‌سی در کنار ده‌ها شبکه ماهواره ای تلویزیونی و رادیویی معاند کشورمان در جریان اغتشاشات بعد از انتخابات.

5)  حمله به مراکز انتظامی همچون پایگاه‌های بسیج و مراکز دولتی و عمومی در راهپیمایی غیر قانونی روز 25 خرداد.

6)  ادعای حضور بیش از دو میلیون نفر در راهپیمایی روز 25 خرداد 88 و اعلام اینکه چنین حضوری نشانه وقوع تقلب است! حال آنکه آمار رسمی وزارت کشور، تعداد آرای موسوی را بسیار بیشتر از این تعداد اعلام کرده بود!

7)  اغتشاش در خیابان‌های تهران در تاریخ 30 خرداد که سالروز شورش مسلحانه گروهک منافقین علیه نظام جمهوری اسلامی بود، در حالی که رهبر انقلاب در نماز جمعه روز 29 خرداد، ضمن نادرست خواندن اغتشاش‌ها، معترضان را به پیگیری اعتراض از راه‌های قاتونی دعوت کرده بود.

8)  تلاش برای ادامه اغتشاشات و انجام دستورات کودتاهای رنگی (مخملی) از سوی فتنه‌گران.

9)  تجمع غیرقانونی و اغتشاشات در سالروز فتنه 18 تیر که منتهی به وقوع حادثه دردناک کهریزک شد.

10)  نماز جمعه هاشمی رفسنجانی و اغتشاشات پیرامون آن.

11)  پروژه ننگین کشته سازی که می‌کوشید تا 72 کشته برای جریان فتنه فراهم کند. در این راه علاوه بر ساختن کشته‌های دروغین، استفاده از کشته‌های حوادث رانندگی برای القای مظلومیت فتنه‌گران و موارد دیگری از این دست، کوشش شد تا افرادی که بر اثر اغتشاش فتنه‌گران به شهادت رسیده بودند نیز، وارد این فهرست شده و به سود فتنه مصادره شوند.(6)

12)  ایراد تهمت‌های ناروا از سوی افرادی همچون کروبی علیه نظام که قلم از پرداختن به انها عاجز است.

13)  سر داده شدن شعار علیه مردم مظلوم فلسطین و لبنان در روز جهانی قدس از سوی عوامل خیابانی فتنه و برملا شدن ماهیت صهیونیستی اغتشاش‌های تهران.

14)  تلاش برای اخلال در مراسم ضداستکباری 13 آبان.

15)  بر هم زدن جو آرام دانشگاه‌ها در روز دانشجو (16 آذر سال 88) و اهانت به تصویر بنیانگذار انقلاب اسلامی که موجب اعتراضات گسترده مردمی در سراسر کشور شد.

16)  سکوت حمایت‌گونه فتنه‌گران و حامیان آنان در برابر جسارت به تصویر امام خمینی(ره).

17)  اغتشاش و پایکوبی عوامل خیابانی فتنه در روز عاشورای سال 88، حمله به عزاداران سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین علیه‌السلام در هنگام اقامه نماز ظهر عاشورا، اهانت به نمادهای عاشورایی در تهران از سوی برخی عناصر خود فروخته و وابستگان فرقه‌های ضاله و عناصر ضدانقلاب.

18)  حمایت موسوی از اغتشاشگران روز عاشورا و خداجو خواندن آنها.

 

و اما 9 دی

این موارد البته تنها خلاصه رفتارها و ساختار شکنی‌هایی بود که در ایام فتنه 88 به‌وقوع پیوست که نهایتاً با حضور پرشور، غیرقابل وصف، غافلگیرکننده و اثرگذار مردم مسلمان ایران در یوم‌الله 9دی، موجبات شکست فتنه 88 را فراهم آورد.

 

پی نوشت:

1)      دیدار مردم مازندران در سالگرد حماسه 6 بهمن  

2)      دستخط منتشرنشده ازمهدي هاشمي درباره القاي تقلب درانتخابات+متن سند   

3)      دستخط منتشرنشده ازمهدي هاشمي درباره القاي تقلب درانتخابات+متن سند  

4)      بيانات در جمع زائران و مجاوران حضرت امام رضاعلیه‌السلام

5)      متن کامل نامه هاشمی رفسنجانی به رهبر معظم انقلاب

6)      روایت مادر سعیده پور آقایی از ماجرای مرگ دخترش

کلید واژه ها

حماسه نهم دی

9 دی

نا بخشودنی

نابخشودنی

حماسه 9 دی

مطالب مرتبط

اعتراف اصلاح طلبان به صحت انتخابات 88 +فیلم

حماسه نهم دی‌ماه و عبرت‌های آن در دیروز،امروز،فردا

 

 

در روز 9 دی 88 چه گذشت؟ +تصاویر

از زمانی که جریان فتنه در روز قدس و ۱۳ آبان سال ۸۸ بر شعار "مرگ بر اسرائیل" و "مرگ بر آمریکا" ضربدر کشید و اقدام به سردادن شعارهای انحرافی کرد، تا هتک حرمت بزرگترین مقدسات مردم ایران خیلی طول نکشید. فتنه گران با هتاکی به امام راحل در ۱۶ آذر قلب ملت ایران را به درد آورد اما وقتی کار به جسارت به خیمه ابا عبدالله(ع) و هتاکی به روز مقدس عاشورا کشید، دیگر صبر ملت لبریز و شد آنچه شد.

به گزارش مشرق به نقل از جهان، با آغاز ماه محرم، در حالي که التهاب ناشي از اهانت به تصوير امام در مراسم ۱۶ آذر هواداران موسوي، هنوز فروکش نکرده بود، ماهواره‌ها و سايت‌هاي اينترنتي حامي موسوي تاسوعا و عاشورا را هدف جديد جريان سبز معرفي کردند. تبليغات گسترده در اين باره اما سبب نشد تا در تاسوعا جمعيتي بيش از ۵۰۰ نفر در خيابان انقلاب جمع شوند و شعارهاي انحرافي بدهند.

  +تصاویر و شعارها و...برخورد سنگين نيروي انتظامي با اين افراد در روز تاسوعا سبب شد تا برخي نهادهاي مسئول پيش‌بيني کنند، روز عاشورا مشکل حاد امنيتي وجود نخواهد داشت. از سوي ديگر برگزاري مراسم روز عاشورا در تکيه ها، حسينيه‌ها و مساجد سبب شد تا از ساعات اوليه صبح روز
۴ دي ماه ۱۳۸۸، جماعت طرفداران موسوي در خيابان‌هاي مرکزي تهران، دست به اغتشاش و حرمت شکني بزنند.


اين افراد كه به صورت سازماندهي شده بدون حمل هرگونه ادوات مخصوص عزاداران و دسته‌جات عزاداري، نمادهاي سبز را حمل مي‌كردند، به صورت سازماندهي شده از خيابان‌هاي اسكندري به سوي تقاطع خيابان توحيد، ميدان فردوسي به سمت ميدان انقلاب، ميدان امام حسين(ع)، پل چوبي، خيابان حافظ به سمت چهارراه كالج و چهارراه ولي‌عصر حركت كردند و با اخلال در عبور و مرور عزاداران و مردمي كه در تردد به سمت مجالس عزاداري بودند، شعارهاي انحرافي سردادند.


طرفداران موسوي شعارهاي «مرگ بر ديكتاتور» و «يا حسين ميرحسين» و «مرگ بر اصل ولايت فقيه» را در حالي كه دست‌هاي خود را بالاي سر گرفته و سوت و کف مي‌زدند، تكرار مي‌كردند. اين افراد كه به چوب، چماق و سنگ مسلح بودند، پس از هر درگيري با نيروهاي انتظامي و متفرق شدن، به خيابان‌هاي فرعي هجوم مي‌آوردند و به تخريب اموال عمومي بويژه شكستن شيشه‌ها مي‌پرداختند.

آشوبگران در تقاطع اسكندري- آزادي با كندن ميله‌هاي خطوط ويژه اتوبوس‌هاي تندرو و قرار دادن آن‌ها در وسط خيابان تلاش كردند تردد مردم را مختل كنند. اين افراد هر خودرويي را كه گمان مي‌كردند ارتباطي با نيروهاي انتظامي و يا مردم مسلمان و عزادار دارد، با سنگ مورد حمله قرار مي‌دادند.


اغتشاشگران در تقاطع كريمخان- حافظ
۲ خودروي پليس را آتش زدند. اين افراد همچنين در مسيرهاي اصلي مانند خيابان انقلاب و خيابان کريمخان اقدام به آتش زدن سطل‌هاي زباله و قرار دادن آن‌ها در وسط خيابان كردند، به طوري كه دود ناشي از اين اقدام برخي خيابان‌ها را فراگرفت.

در ميدان ولي عصر نيز اغتشاشگران با آتش زدن کيوسک نيروي انتظامي و يک خودروي پليس به پايکوبي مشغول شدند. در حاشيه ميدان ولي‌عصر(عج) تهران پرچم‌هاي مقدس يا زهرا(س) و يا حسين(ع) توسط حاميان موسوي پاره و به آتش کشيده شد.

حضور عزاداران حسيني


البته با انتشار خبر هتک حرمت روز عاشورا در هيأت‌هاي مذهبي و مساجد، عزاداران حسيني به خيابانهاي مرکزي تهران گسيل شدند و یبزهای ضددین را از خیابان ها فراری دادند.


در واقع شب شام غریبان درحالی که یاران باقی مانده در ویرانه‌های دشت کربلا اشک درچشمانشان حلقه زده بودو می گریستند، یاران امام راحل(ره) نیز از هتک حرمت به ائمه و دسته عزاداری سالار شهیدان، خون می گریستند و این بی‌احترامی مزید علتی بر اندوه جانگدازآنان شده بود.


به این دلیل بی حرمتی به عاشورا، حادثه ای معمولی نبود که بتوان از کنار آن به سادگی گذشت.


پیش از آن نیز به عکس امام راحل(ره) توهین شده بود و سراسر کشورازاین جسارت به خروش آمده بود، اما حریم نگه‌نداشتن عاشورا آتشی بود بر باروتی که طی
۸ ماه دروجود مردم علاقه مند نظام و انقلاب متراکم شده بود.


نتیجه این انفجار خیره کننده، حماسه
۹ دی بود؛ حماسه ای که فقط ۳ روز پس از جسارت به عاشورا و عزای اباعبدالله سراسر ایران را فرا گرفت و یک باردیگر نشان داد که مردم ایران اسلامی فارغ از دسته بندی های سیاسی و مشکلات و کاستی ها، اما درپایبندی به اسلام، انقلاب و ولایت فقیه با هیچ کسی تعارف ندارند.


مردم با بصیرت و انقلابی کشورمان در حرکتی خودجوش با پخش اعلامیه هایی مبنی بر راهپیمایی در روز
۹دی جهت اعلام برائت از فتنه گران و حمایت از رهبری و آرمان های انقلاب و اسلام دست به تظاهراتی با شکوه و به یادماندنی زدند. در این روز بود که قریب به اتفاق تحلیلگران سیاسی و سران کشورهای غربی و فتنه گران شوکه شدند. آنان هرگز تصور نمی کردند که 9 دی روز تشییع جنازه فتنه باشد.

در پایتخت به عنوان نماد کشور در دنیا، از صبح روز راهپیمایی میلیون ها نفر به خیابان ها ریختند و علیه فتنه و عوامل داخلی و خارجی آنان و هتاکان مقدسات عزیز ملت ایران شعار و هشدار دادند.

 

تظاهرات عظيم ملت ايران براي محكوميت حرمت‌شكني در عاشوراي حسيني در حالي روز ۹ دی ۸۸ بود که ۱۷ استان این مراسم را یک روز زودتر برگزار کردند.


مردم استان‌هاي خراسان رضوي، اصفهان، فارس، آذربايجان شرقي، خراسان شمالي، همدان، خوزستان، كرمانشاه، ايلام، چهارمحال و بختياري، سيستان و بلوچستان، مركزي، سمنان، گلستان، گيلان، لرستان و مازندران با حضور حماسي خود از اهانت‌كنندگان به باورهاي اسلامي ابراز انزجار كردند. راهپيمايان با سردادن شعارهاي مرگ برمنافق، مرگ بر امريكا، مرگ بر انگليس، حسين حسين شعارماست شهادت افتخار ماست، خشم و انزجار خود را از هتاكان به حريم اباعبدالله الحسين‌(ع) در روز عاشورا اعلام و از اصل ولايت فقيه حمايت كردند.

جمعیت راهپیمایی بزرگ عاشورائیان در این دو روز بیش از 40 میلیون نفر تخمین زده شده؛ و این یعنی حماسه.

 

اما روز چهارشنبه نهم دی ماه حماسه بی سابقه و پرشکوهی رقم خورد که خواب را از چشم گستاخان فتنه گر گرفت و همچون پتکی مرگبار، بر سر فتنه فرود آمد و آن را ضربه مغزی کرد. همه مردم به عشق ولایت فقیه و رهبری بدون در نظر گرفتن عقاید سیاسی و حزبی در حماسه با شکوه ۹ دی شرکت کرده بودند.


مردم مسلمان ایران در تظاهرات
۹ دی۸۸ با حضور چشمگیرخود،بصیرت و هوشیاری ملت مسلمان را به رخ جهانیان نشان دادند به طوری که این حضور پرشور برای همیشه به عنوان حماسه ای ماندگار در تاریخ ایران به ثبت رسید.


مردم انقلابی کشورمان با شعارهایی نظیر «اینهمه لشکرآمده،به عشق رهبرآمده»،«مرگ بر ضد ولایت فقیه»،«خامنه ای خمینی دیگر است،ولایتش ولایت حیدر است»،«سبز فقط سبز علی،لعنت به سبز موسوی»،«وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد،ارتش عالم نتواند که جوابم دهد»،این حماسه پرشور را تاریخی کردند.


قالب شعارهای مردم در این راهپیمایی ها، شعار علیه موسوی و کروبی و ذکر ویاد ابی عبدالله الحسین علیه السلام است. تظاهرات کنندگان شعار می دهند: " کروبی بی سواد، عامل دست موساد" ،"سران فتنه سبز اعدام باید گردند"، "خواص بی بصیرت خجالت خجالت"، "مرگ بر منافق"، "مرگ بر ضد ولایت فقیه"، "خون حسین می جوشد، بسیجی می خروشد"، "موسوی کروبی مرگ به نیرنگتان، خون جوانان ما می چکد از چنگتان"، "موسوی کروبی این آخرین هشدار است"، " سفارت موسوی تعطیل باید گردد، سفیر روباه پیر اخراج بایید گردد"، " بی بی سی ساکت باش"، لانه روباه پیر تسخیر باید گردد" ، " مرگ بر انگلیس"، "بی بی سی بی حیا،دوربینرا بردار بیا".


برخی دیگر از شعارها به شرح زیر است:


لعن علی عدوک یا حسین – کروبی، خاتمی و میرحسین
دیکتاتور واقعی – موسوی و خاتمی
آشوبگر بی‌غیرت – خجالت خجالت
دانشجوی با غیرت، بصیرت بصیرت
ما اهل کوفه نیستیم- جون می‌دیم و می‌ایستیم
فتنه‌گر عاشورا – اعدام باید گردد
موسوی، خاتمی – این آخرین پیام است
سلم لمن سالمکم خامنه‌ای – حرب لمن حاربکم خامنه‌ای
سیدعلی لب تر کند – غسل شهادت می‌کنیم
خامنه‌ای کوثر است – دشمن او ابتر است
لبیک یا خامنه‌ای – لبیک یا حسین است
سبز فقط سبز علی – لعنت به سبز اموی
گوگوش شده حامی‌ات – جنبش اشرافیت
شیمون پرز حامی‌ات، جنبش اشرافیت
سران فتنه سبز محکوم باید گردند
خط سبز اموی، پیرو مسعود رجوی
وهابیت حامی‌ات، جنبش اشرافیت
پهلوی شد حامی‌ات، جنبش اشرافیت
باراک شده حامی‌ات، جنبش اشرافیت
یک دریا خون پشت سر نظامه، پیرهن عثمان مهلتش تمامه
یاحسین – امان از میرحسین
فتنه‌گر عاشورا – اعدام باید گردد
آشوبگر غارتگر اعدام باید گردد
محرم ماه خون است، فتنه‌گر سرنگون است
حی علی خیرالعمل، حرف بسه عمل عمل
حیدری‌ام، حیدری‌ام، سرباز سیدعلی‌ام
میرحسین شعارشون، خیانت افتخارشون
خاتمی، موسوی! این آخرین پیام است – دانشجوی مسلمان آماده قیام است
سبز سیاه اموی – پیرو خط رجوی
منافق واقعی – موسوی و کروبی
مگر امت بمیرد – علی تنها بماند
نوکیسه‌های بی‌ریشه، مشروطه تکرار نمی‌شه
خواص بی‌بصیرت، خجالت خجالت
ای مرجع قضایی، اقدام انقلابی
خواص بی‌ولایت، خجالت، خجالت
سبز فقط سبز علی ننگ به سبز مخملی
سه دشمن خونخوار راه حسین – صدام حسین، باراک حسین، میرحسین
تاکی بود مدارا – با رنگ سبز ریا
سفارت انگلیس، لانه جاسوسیه
موسوی، اسرائیل، پیوندتان مبارک
این همه لشگر آمده – به عشق رهبر آمده
مزدور آمریکایی ، ما اومدیم کجایی
رأی ما تو توهمش گم شده – شهرک غرب همه چیزش شده
پیر شده، کور شده – فکر می‌کنه رئیس جمهور شده
سی سال توی جبهه‌ها – بسیجی‌ها رو زدن – صدام حسین نتونست – با میرحسین اومدن


جمعیت پرشور شعاردهنده تا حدی بود که از نخستین ساعات بعدازظهر
۹دی ۸۸ مسیرهای منتهی به میدان انقلاب همچنین خود میدان انقلاب مملو از جمعیت شده بودو تردد راهپیمایان را به سختی میسر می ساخت. میلیون ها عاشق ابا عبدالله الحسین(ع) با تجمع در مسیرهای اعلام شده و خیابان های منتهی به مسیرها ضمن تجدید پیمان با رهبر انقلاب،مرگ فتنه گران و بدخواهان نظام و همچنین بصیرت برای خواص را فریادزدند.

ملت ایران در حماسه
۹ دی نشان داد که همچون سپری پولادی از آرمان های انقلاب و اعتقادات خود دفاع می کند. حماسه با شکوه ۹ دی نشانه اقتدار و ایستادگی مردم در برابر دشمنان بود و این حماسه تاریخی توانست نسل جدید را با حوادث دفاع مقدس و انقلاب آشنا سازد.

غفلت برخی افراد و همچنین زخم خوردگی از انقلاب اسلامی موجب هتک حرمت به ساحت مقدس روز عاشورا و اصل ولایت فقیه و بی احترامی به قداست انقلاب شد.

مردم عاشورایی در حماسه
۹ دی سال ۸۸ به دنبال پرچم ولایت فقیه حرکت کردند و نشان دادند که تا پای جان برای محقق شدن اهداف اسلامی می ایستند.

در واقع در نهم دی سال
۸۸ یک یوم الله دیگر به یوم‌الله‌های نظام جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد.
با توجه به اهمیت این روز بزرگ و بر اساس فرمایشات رهبرمعظم انقلاب باید این روز به گونه ای تجلیل شود که در تاریخ ایران به عنوان برگ زرینی از هوشیاری مردم ایران به ثبت برسد وآنگونه که در شان مردم است باید زمینه تجلیل از آنان فراهم شود.

 

class=img-responsive>

class=img-responsive>

class=img-responsive>

' class=img-responsive>

class=img-responsive>

class=img-responsive>

class=img-responsive>